Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Negativan je izvještaj i za MINISTARSTVO INOZEMNIH POSLOVA pa nema smjene ministra i osoblja ministarstva
Joj bolesti, isti covjek - 20 komentara...
Treba realno pogledati kako se posluje ako je negativno sigurno da nesto treba i mjenjati...
Zlaja i Fahro, dobro ste se zahebali. Znate dobro da prijedlog nece proci, bas zbog ona dva poslanika koja ste natjerali da odu iz stranke, pa ih sad fol vracate. Pola stranke si rastjero, malo se tip pozabavi, idiote. FTV u posljednje 3-4 godine posluje pozitivno, samo sto je prethodno rukovodstvo ostavilo milionski dug, koji ce se jos godinama vracati. Zlaja, jel to opet treba Kaletovic da te lize u Dnevnicima? Mrs djubre reketasko!
ma šta smjeniti to treba ukinuti nezanimljivo
koliko se samo prica o ovome, dosta vas je vise!! ne rade dobro-smijenite ih rade dobro-nagredite ih, samo nas ne opterecujte Nama je bio bitan budzet a ovo sigurno nije
s m j e n a o b a v e z n o
ZAR JE ONAJ DIKRETOR JOS UVIJEK TU?? SMIJENITI OBAVEZNO
Statut kuće nije donesen po zakonu, rad Upravnog odbora nema podršku osnivača, dakle, sasvim je dovoljno razloga za razrješenje. Rad RTV-a treba dovesti u zakonske okvire, stabilizovati situaciju i poslovanje
\"Budući da finansijski izvještaji RTV-a FBiH ni za prethodne dvije poslovne godine nisu usvojeni te da je u izvještajima o reviziji tih finansijskih izvještaja dato negativno mišljenje, stekli su se uvjeti za utvrđivanje odgovornosti Upravnog odbora RTV-a FBiH za kršenje zakona FBiH i nesavjesno poslovanje RTVFBiH\", Ma odmah smjenjuj, samo lud covjek bi ovo tolerisao i dalje podrzavao!!!
Posluju u minusu a mi redovno placamo pretplatu, pa zar je to normalno??
odluka Predstavničkog doma o razrješenju, odnosno o imenovanju privremenog odbora biti donesena zakonski i u skladu s Poslovnikom te dodaje da samo jednom članu sadašnjeg Upravnog odbora RTV-a FBiH nije istekao mandat, dok trojici jeste, kao što jeste i direktoru Džemalu Šabiću, imenovanom na četiri godine po starom zakonu.
Negativni izvještaji, zar treba veci razlog za smjenu, smijenite ih vise, trosite medijski prostor na ovo a moglo se to davno uraditi
razlozi zbog kojih treba izvršiti smjenu to što Parlament Federacije, kao osnivač ove medijske kuće, već četvrti put ne odobrava njene izvještaje o poslovanju a revizorski ured Federacije treću godinu zaredom daje negativne ocjene.
zar vec nisu smjenjeni, sta se ceka? zar razultati njihvog rada nisu dovoljni da se okonca ta smjena