Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dižite spomenik od 26 metara, dižite pod hitno, ovo je sigurno masovna grobnica sa najmanje 7.000 žrtava od koje su sigurno 90% deca, 10% žena i ostalo starci i bezpomoćni, jao bre koje su zvijeri bile ove Alijine balije, pa koliko smo zločina izvršili nad srbima čudo da je IJEDAN ostao živ majku mu.
BIH.dobrosevici Eng. Good Fu.k
O nekim ljepoticama koje se skidaju za pare, ne treba da se komentariše, a o ljudskoj kosti u KS treba... Sačekajte identifikaciju, pustite porodicu da ga oplače, ko god je, a ne da ova sirota kost bude povod vrenja nacionalizma i prepucavanja.. Ma j... ovu trulu zemlju...
Dobroševiće su u ratu držali četnici, od anamnjih se svašta nadati.
Cijela BiH je posijana Bošnjacimai Hrvatima...i oni bi Republiku..
da smrdonjo od tebe ću ućiti.
Jeli BRE, to znaći tvoje keva nije ga dobro POpušila negao ga se debelo NApušila? ........ hvala lijepa, sad mi je sve jasno.
e sad ce srbi odmah pricu o genocidu u sarajevu a ovo mozda kosti cice koji je zivio prije 300 godina
A mozda je i neka zrtva zijada turkovica, sve je moguće.
Aj što će (dosadni) Srbi da pričaju, nego što ti komentarišeš sa ironijom nečiju smrt i nečiji ukop bez groba i imena.. Ma ljudina si, nema šta...