Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Balkan je proklet, matere mi
Ovakva prirodna katastrofa nije nikad pogodila Balkan. Ovo je prvi put da strada nekoliko drzava zbog jednog uzrocnika. Zanimljivo je samo kako ce se vlasti u BiH izboriti sa stotinama miliona KM stete, a dizemo kredite kako bi isplatili budzetlije i penzije........................
Serbine, ovo ti je Lekcija Narodu da se ujedini da nebude mrznje i netrpeljivosti. Vidis da nema Entiteta kada je pomoc u pitanju, nepostoje granice kada je Narod u problemima. Zato bi ovo trebala biti pouka da se ujedinimo i da gledamo da pomognemo jedan drugome i da ganjamo da udjemo u ovu Evropu... da idemo napred a ne nazad! Prokletstvo nije zasigurno doslo od Srba, nego od Koruptivnih Politicara koji sakom i kapom kupe drzavni novac! Pozdrav tebi!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa mi u Doboju se ni za 20 godina necemo uspjeti vratiti na zaostalo stanje u kom smo sad bili ...
mozemo se svi dici na noge za par godina tako sto cemo skinuti lopove i nacionaliste sa vlasti. moramo postaviti odredjene sisteme na drzavnom nivou..one koji suu nam neophodni za napredovanje u eu integracijama i za neometano funkcionisanje bih ekonomije kao i vladavine prava i suzbijanja korupcije. medjutim, ako i na ovim izborima ostanemo u svojim nacionalnim torovima onda ce ovdje nastupiti glad..prva u evropi nakon drugog svijetskog rata.
Aleksandra, naravno da cemo se izvuci, samo ako zajedno budemo radili na tome da skinemo ove nesposobnjakovice sa vlasti, da ukinemo entitete i da udjemo u tu evropu. Ovako cemo se uvijek patiti a pojedinci ce se bogatiti i svoju djecu slati po svijetu da studiraju, da uzivaju dok se mi prepucavamo. Zaista mi je zao sta se desilo u Doboju i cijeloj BiH i nadam se da cemo nesto pametno izvuci iz svega ovoga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjo milone sprži mjesečno u Kraš ,Takovo ,Jane ,Kiseljake ,Violete ,milone pumpa škutorima da mu mogu bolje jebavati balijskutursku majku u Š.Brijeg i Grude i Kiseljak a kad treba pomoć onda uleće Vispak ,AS ,Meli ,Akova ,Bingo ,Bekto ,Prevent itd , proklet da je Bošnjo ,narod bez ponosa i dostojanstva ne zaslužuje da živi !
Crveni krst Kiseljaka )Hrvati) skupljenu pomoć poslao je u općinu Usora (Hrvati) i Doboj (Srbi) ,u Š.Brijegu skupljala se pomoć za Žepačka sela sa hrvatskom većinom jesteli čuli da je iko iz genocidije poslao u poplavljena podrućja u kojima su Bošnjaci većina? Nećte nikad ni čuti ,5 dana na bn-u i televiziji genocidije vrte snimke i izvještaje iz šumske i srbije ,drugi ih niko ne zanima samo ludi Bošnjo leti ,daje ,spašava ,Krajišnici su najveći idioti ,nikakvi humanitarci nego čisti idioti ,treba njih još 4 godine u okruženje !
N Face - ,TV1 klixu i ostalim ubergrađanskim portalima i televizijama prvo ide pola sata Šamca ,Doboja ,Bjeljina onda desetak minuta Srbije i demokrate Vučića a tek onda se uspiju probiti (kao da je 500 kilometara udaljeno ) do Željeznog polja i to jedan te isti snimak vrte po stotinu puta iz dana u dan , tako to rade "Bosanćuge" nigdje ni slova o Hamabrainam i selima oko Prijedora koja su poplavljena koje niko od četnitetske vlasti i crvenog krsta genocidije neobilazi ,Face ima reportera u Dboju ali nema u nijednom mjestu ili gradiću u genocidiji gdje su Bošnjaci većina SRAMOTA BOSANČUGE ,valjda će nekada Bošnjaci imati svoj medij da skinemo Bosančuge sa leđa više !
Sad ovi sto prikupljaju predizborne poene i hoce slomljene i ljude koji su ostali bez icega, da kupe paketom hrane, mogu poruciti da ce im ovaj napaceni narod (nadam se) *ebat majku u oktobru.
Nek jebe sebi mater svako ko u krizi kakva nas je zadesila dijeli BiH na entitete! Ne mogu da vjerujem da se toliko forsira ta podjela, pa ***te DOBOJ i BIJELJINA su bliži TUZLI nego BANJA LUCI pa opet više se spominje neka vukojebina u donjim pripičkovićima kod Trebinja nego Tuzla koja je pogođena sa preko 1000 klizišta.
Na ovom portalu se najvise "vrte" Doboj,Modrica,Orasje,Trebinje isl... A dok Maglaj,Zenica, Tuzla spomenu se vrlo rijetko, bas kao da tu poplava nije ni bilo.....Zasto klix. forsira gradove gdje su Bosnjaci manjina a gdje su vecina gotovo ih i ne spominju????
Sad ces vidjeti jarane kad skoce cijene svega kad vreca brasna bude 100 KM a litar ulja 10 KM pa kad se nakote novi profiteri kao Hikmo Selimovic,Tornjak Radoncic i ostala kompanija
Stvarano godinama,nestalo u trenu!
Haj valjda ovo sve izdobri da se turci (srbi) i poturice izmire
Na PTPC se uopšte ne spominje BiH.....nemam razloga da mi bude žao paščadi u nakaradnoj izdrkotini RS
i ovo ima pravo glasa ko i ja... tuzno
Bosnjaci pomazu Srbima da utvrde svoju nepravedno stecenu poziciju. Nije ni cudo sto Bosnjaci stalno stradaju. Kad ih potpomognu i dignu na noge opet ce se zaliti da su drugorazredni. Nikad pameti doci.
Nije ti mrsko bilo napregnut toliko mozak, da navučeš ovo nekako na nacionalizam. Svaka čast na kreativnosti, bibetino opterećena.
Etničko čišćenje Bošnjaka se desilo u Doboju, Vlasenici, Bijeljini, Modriči.....................želim još goru situaciju u tim gradovima
Cula sam da su pustali zatvorenike da bi ucestvovali u akciji spasavanja ali nisam znala da su i mentalne bolesnike pustili
Zato sam ja čuo da su prije 20 godina u srbiji pušali mentalne bolesnike, davali im puške i slali ih u istočnu bosnu da vrše genocid i etničko čišćenje nad Bošnjacima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
strava i užas...nadam se da će pomoć koju prikupljamo mi u Češkoj pomoći...
Pokazimo da smo prije svega dobri i humani ljudi i odbacimo sve razlike medju nama.
Registrovao sam se na klix samo da ti napisem da si dosadan sa tim svojim komentarima, evo ti lajk jbt lajk. Podrzavamo mi svi i suosjecamo sa narodom BiH.
Na PTPC se uopšte ne spominje BiH.....nemam razloga da mi bude žao paščadi u nakaradnoj izdrkotini RS
PRIKAŽI ODGOVORE (1)