Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zar niste culi u diplomatiji o iznenadnom napadu gripe na cijelu delegaciju?!
Svakim danom se potvrđuje činjenica da je BiH zajednica a ne država.
Koja glupost! Koji idioti će pristati na ovu glupost?! Zašto bi svi ostali članovi delegacije bili susdržani ako četnikuša glasa protiv rezolucije koja osuđuje agresiju Rusije? Pa ti ljudi nemaju ni mrve savjesti ni morala?! Ko može spriječiti normalnog čovjeka da reaguje normalno? Svaka stranka iz koje dolaze ove političke marionete (Saša Magazinović = SDP, Ismeta Dervoz = SBBBiH i Senad Šepić = SDA), morala bi odmah reagovati na ovakav razvoj događaja i ukoliko pristane na ovakvo glasanje, TREBA SAMA SEBE DA UKINE, JER KAD JE BUDU UKIDALI GRAĐANI I PATRIOTE OVE ZEMLJE, DEBELO ĆE ZAŽALITI ŠTO TO SAMA NIJE UČINILA, VEĆ JE IZVRŠAVALA ČETNIČKE ŽELJE I ČESTITKE!
"U delegaciji BiH nije postignut dogovor o tome kako će ko glasati" U bilo kojem smjeru i bilo kojem smislu da ispreturas ovu frazu, smisao ce uvijek biti isti. Kako u zemlji , tako i u inostranstvu ploitika nase zemlje ima uvijek isti smisao. Na kraju krajeva kod nas i nije tesko biti politicar.Bitno je da se ne slazes, ni sa svojim sagovornikom ili sa bilo cim, nije ni bitno ;) Aj' u zdravlje
Jadno za nas šta im samo dopušamo
Treba glasati kao sto glasaju sve ostale zemlje na Balkanu i Evropi, protiv okupatora.
cudo bi bilo da se nasi nesto dogovore
Ne mogu vjerovati da se to kod nas moze desiti :) Evo ja cu glasati ako nije problem