Zabava tokom zimskih dana
0

U decembru otvaranje ledenog igrališta ispred BBI-a u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Kao u većini evropskih metropola, u Sarajevu će prvi put u samom centru grada, na Trgu Djece Sarajeva (ispred BBI Centra), biti postavljena ledena površina.

Marketinška agencija B40 i BBI Centar sa partnerima i sponzorima pružit će svim posjetiocima jedinstvenu priliku da uživaju u zimskim radostima već od 1. decembra 2011. pa do sredine februara naredne godine.

"BBI Centar već dvije godine planira darovati građanima klizalište, međutim, sam projekt na otvorenom je izuzetno tehnički i finansijski zahtjevan. Zahvaljujući marketinškoj agenciji B40 i ostalim partnerima, svi problemi su riješeni, tako da će Trg djece Sarajeva i zimi biti mjesto dobre zabave", istakao je Salih Musić, menadžer korporativnih komunikacija BBI Real Estate.

Beko BBIce - ledeno igralište bit će otvoreno od 09:00 do 23:00 sata. Detaljan raspored bit će objavljen u narednim danima.

Osim jutarnjih i večernjih komercijalnih termina, organizatori će, zajedno sa partnerima, osigurati i besplatne termine.

"Za sve zainteresovane koji žele naučiti klizati organizovali smo Beko BBIce školu klizanja koja će se održavati u jutarnjim i popodnevnim satima, radnim danima. Osim rekreacije i zabave na svježem zraku, cilj organizirane škole klizanja je djecu naučiti klizati i na taj im način približiti radosti ovog zimskog sporta", kazao je Gorjan Bilalagić, predstavnik marketinške agencije B40.

U tu svrhu bit će organizovan petodnevni program koji uključuje pet sati klizanja, ulaz na klizalište, najam klizaljki, potrebne rekvizite, trenera (maksimalno 15 polaznika po treneru), diplomu o završenoj školi klizanja i poklone sponzora.

Da bi iskustvo posjetilaca na klizalištu učinili još interesantnijim bit će organizovani i razni tematski termini: disko večeri, porodični termini, termini samo za djecu, termini samo za odrasle, maskenbal na klizaljkama, Božićna zabava, Zabava na Dan zaljubljenih...

Svi oni koji planiraju posjetiti Beko BBIce - ledeno igralište u organizovanim grupama (vrtići, škole, fakulteti, kompanije, organizacije...), potrebno je da unaprijed kontaktiraju organizatore, da bi mogli ostvariti posebne grupne popuste.

U saradnji sa Cinema Cityjem, organizatori su osigurali povoljnije karte za one koji svoje slobodno vrijeme žele provesti uživajući u sadržajima klizališta i kina.

Također, za sve one koji svoju djecu i njihove prijatelje žele iznenaditi posebnom i nezaboravnom rođendanskom proslavom na klizalištu, organizatori će se pobrinuti da rođendansko slavlje pretvore u jedinstveno i zabavno iskustvo.

U ponudi klizališta je također i dodjela novogodišnjih paketića za kompanije koje žele na jedinstven način darivati djecu svojih uposlenika.

Zaslužne za realizaciju ovog iznimno kompleknog projekta, uz BBI Centar i marketinšku agenciju B40, su kompanije: Beko, Peugeot, Signal-Kids, Alma Ras, Red Bull, Sportlife, i Bihateam.

Veliku podršku ovom projektu dali su i medijski pokrovitelji među kojima je i Sarajevo-x.com.

Za sve dodatne informacije i rezervacije obratite se putem telefona 033 203 846, e-mailom na [email protected], ili posjetite web-stranicu www.klizaliste.ba.