Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je sve kasno. . Treba je dobro kaznit, pa da sve ostale sudije znaju šta ih čeka..
pa ona je saučesnik u ubistvu koja blamaža
Pravosuđe je rak ćelija BH društva
Odbila prijedlog policijske uprave = rezultat 3 zivota ugasena na najmonstrozniji nacin! Zatvorska kazna!
Krvave su i njene ruke! Njegov je saucesnik
lopovska korumpirana drzava,zato sam i pobjegao iz septicke jame.
Taj Nermin toliko imao djela iza sebe a bio na slobodi i to nitko ne pita kako i zasto. Isto kao sto nitko ne pita niti odgovara gdje je njegov telefon
Nema korumpiranijih ljudi od sudija i tužilaca. Oni su nam izgradili ovakav pogan sistem u ovoj lijepoj BiH. Treba joj dati 15 godina pa neka malo uči da razmišlja.
Sudije najveći ološ od ljudi
jadna Nizama, kriz sta je prosla :(((
Sada to radite kada nekoga nema😪😪 to da se broji da nesto radite.
mjere bi joj bas pomogle
Zaista ovo je poseban i specifican slučaj i ovakve slučajeve ili osobe trebalo je ranije oznaciti i stavit pod posebno posmatranje i naravno da se treba odma zatvoriti posebno ove što dilaju i koriste raznorazne supstance i droge. 1.Hapšen i radio sa drogom. 2. Glumio i uživao glas lokalnog šerifa i mafijaša od ugleda. 3. Konzumirao drogu i primao inekcije koje koriste bilderi u teretanama i čine osobu posebno nervoznom a daje učinak baš onakav kakav je i bio.
gnusno djelo si učinio i to je jako loše, prelose,oduzet živote nevine,ali sam.te poznavao nisi bio tako loš čovjek,bio si momcina, sejtan te u zabludu odveo