Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo, Srbi dolaze na nase stranice da komentarisu.
Nasi i njihovi jel?
A oni sto protestuju ide ulicom i govore: ''Vidite narode, vodu su nam pustili da ne mozemo prolaziti.'' Hahahahahahahahahah
"Be water my friend, be water.."
Be Wataaaa
Turčin, gdje si ti brate. Ne viđam te da komentarišeš bilo šta? Kako si, je li sve u redu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam građevinac, ali zar strujni kablovi za rasvjetu smiju ići iznad vodovodnih cijevi? Zar ne bi trebao postojati plan svih instalacija da se ni dešavale ovakve stvari? Ili to svako buši kako stigne?
Ne idu baš jedni preko drugih, postoji odstojanje i izolacija. U ovom textu novinar je pogrešno sročio text, sigurno je da nisu pogodili cijev nego je vibracija izazvala havariju na poprilično staru vodovodnu mrežu.
To ti je kad frizer i kuhar buse rupe.
Tužno mi je vidjeti ovoliko odgovora na provokacije pojedinih divljaka. Ne trebamo nasjedati i odgovarati na to i dopuštati da ovdje sve svode na međunacionalne sukobe. To jednostavno nije tako jer u ovoj zemlji su racionalni ljudi protiv barbara. Ne treba znači odgovarati psovkama nego se što više civilizovati i koncentrisati na vlastito napredovanje a družiti sa svim normalnim ljudima svih nacionalnosti kojih srećom u ovoj zemlji ima još uvijek mnogo a naravno i organizovati ako bude sukoba u budućnosti da se ne dozvoli da divljaci ubijaju i kolju nevin narod.
Novokomponovane gazde firmi uglavnom "štelom" dobiju poslove a da bi zadržali što veći PROFIT, jer usput moraju "podmititi" i opštinske moćnike, počinju radove ne poštujući nikakve norme i standarde. Treba mu opaučiti primjernu kaznu i naplatiti štetu do poslednjeg pfeninga sve sa uračunatim i jednim litrom potrošene vode, pa mu drugi put ne bi palo na pamet da kopa bez dozvola i karte podzemnih instalacija. ni na Vlašiću a kamoli u gradu. Nelegalno se prokopa gradska ulica, magistrana cesta, malo zagrne šljunkom i nikom ništa. Sve zahvaljujući inspekcijama koje služe samo da prime platu i eventualno da se zakače nekom nesretniku na glavu za neku sitnicu.
kad u firmama rade nestrucni ljudi...sve je to preko stele dobilo posao,i jos nisu iz grada nego sa sela zenickih..jer su oni u prednosti...ZENICO MOJA POSTALA SI SELO VELIKO NA CELU SA SVOJIM NACELNIKOM SELJAKOM SMAJLOVICEM !!!
Tako ti je kad dobijes posao preko stele, ni rupu ne znas izbusit da ne napravis sranje.
Vidi se po lajkovima koga vise ima,bravo BiH :)..
...sada se Alija prevrće u mezaru i govori buši ha ha ,buši ha ha , buši ha ha ,buši ha ha ....e dalje nećeš moći.......buši ha ha ,buši ha ha buši ha ha ha ha ha ha
...naš bi stručnjaci "pogodili" i podmorski tk kabl na 6-7000 metara dubine...
pa zar treba firma iz Mostara da dodje u Zenicu i da postavlja ulicnu rasvjetu ?!? oooj majko moja gdje ja zivim ...
Buši hahahaha buši hahahahah. Dalje nečeš moći.
neka neka ima boga , nadam se da ima mrtvih zenicana
Popusis ti qurac svakom sarajliji,zenicanu,tuzlaku i svakom ko se osjeca kao BOSANAC I HERCEGOVAC
jesi jak luxman svaka cast
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U SDA JAVAŠLUK NA SVE STRANE DIREKTOR JE EKREM KAHRIMAN IZ SDA SIGURNO NISU NI GLEDALI KARTU INSTALACIJA VEĆ KO BIZON ZAROVIO. GORI SU ONI IZ SDA KOJI SU MU PRODALI MJESTO DIREKTORA.
A sta ce radnici, sve se neplanski radi.. Samo posla prave ovim drugim.. Jadna nasa drzava
Zenica je srce Srbije
Vidim ti po nicku da si na mamu
pa nije da nema elemenata! ne znam ko jos navija svakakve sramotne pjesme po stadionima kad dodju navijaci iz Sarajeva! bio sam prisutan i nije ni malo ugodno osjecati se kao da smo na gostovanju u RS a ne ko fol "nesudjenoj" prijestolnici!