Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Mihaljo...Nikoga vise ne interesuju vasa pogana baljezgana. Sto ne spomenes vase placenike iz Grceke i Rusije, eno im grobova kao dokaz! Dalje, u rezervat se smjesteni upravo vi, tako sto su se Ameri smilovali da ne bude jos jedna traktorijada prema svrbiji, i sad ko plasljivi misevi zivite na tudjem, na masovnim grobnicama nevinih ljudi, i jos otvarate ta pogana, genocidna usta!! Sto se tice kradje i izvrtanja istorije, to ste stoljecima radili upravo vi, i vise vam niko nece dozvolit da namecete tu vasu laznu istoriju, i da imate nesto nebiste dolazioli u BiH prisvajat i otimat tudje, jado jadni, sigurno jos u kuci imas nesto od bijele tehnike ukradenio iz bosnjacke kuce. Paraziti jadni i bijedni!!
E Bosnje kako cetnici docekase svog zlocinca A kod Nas kad se nesto obiljezava dodju samo przivjeli i porodica / Sramota!!!
------------- Majoo ------------- Potpisujem tvoj komentar. Stvarno je upravo tako kako kazes. Vidim ni komentara nema osim onih koji nas i danas predstavljaju a ja ih zovem :: Il si za Il si protiv. Gledao sam obiljezavanje godisnjice odbrane grada Sarajeva na Igmanu. Bilo je naroda, ali malo. Kanton koji broji preko milion stanovnika nije uspio pozvati i organizovati vise od dvi hiljade ljudi, vecinom kao sto kazes ili su rodbina poginulih ili su ranjenici a na koridi u Cevljanovicima preko 100 hiljada ljudi. Garantujem zivotom, sutra kad bi puklo, desio bi nam se opet Genocid. jer kako region dozivljava i slavi Zlocince dovoljan je znak da je to moguce. Dakle, Bosnje se seru na svoje heroje, a u Sarajevu da ti ne govorim kada je obiljezavanje djece poginule u Agresiji i Okupaciji BiH i grada. Jedva 20 ljudi i to niko cuo za njih nije. Ovo sve govori. Strasno, srce me boli koliko smo gamad
----------------- Mihajlo Pupin ----------------- Mijenjaj naziv ili ime kako hoces ali nisi zasluzio taj Mihajlo Pupin. Zlocinac je zlocinac i bilo bi dobro da stavis svoje pravo ime kao sto ti ga je majka dala a ne slavno ime jednog naucnika ili poznati svjetsku licnost kao sto je Mihajlo Pupin. Tamo u mojoj Bosanskoj Krajini, mi smo se borili protiv Okupatora i Agresora i Domacih Izdajnika iz Hrvatskog okupiranog podrucja kao Republika Srpska Krajina, Arkanovaca, Seseljevaca, VRS i dobrovoljaca iz Srbije kao i pripadnika Autonomne Regije Zapadna Bosna koji su bili saveznici Milosevic Slobodana koji ih je oruzjem i municijom kao i devizama podrzavao i snadbijevao, ali uzalud. Mi ih sve na karinu nabili. E tako i u Bugojnu i cijeloj BiH. Imas na youtube oslobadjanje Velike Kladuse i uvjeri se koliko im je oruzja dala Srbija i sta je sve 5 Korpus zarobio. Uzivaj i divi se Sinovima bih iz Krajine i 5 Korpusa