Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vole pričati kako je na zapadu sve uredno, sređeno, a kada nešto počneš sređivati kod nas svi kukaju, krše zakon, neće, gunđaju...stoka seljačka primitivna.
Sta sredjuju?...naplaćuju javno dobro kao da im je babovina. Čista pljačka. Nego zatrebalo jos jedno javno preduzeće da se uhljebljuju. Sjetili se da se moze formirati i JP Parkinzi. E velike mi mudrosti.
U redu je plaćati parking kao na zapadu, ali što nam onda plate i standard nisu uređeni po uzoru na zapad? Ne može se probirati sa zapada samo ono što njima odgovara.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa super. Nece placati, nece parkirati, ulice ciste.
Parkiraće Audije od 100.000 KM po trotaoarima i zelenoj površini da ne bi platio 1 KM za parkiranje. Iskustva iz drugih gradova.
@odliv mozaka Tacno bi takvim koji vozaju auta od 50 i vise hiljada a parkiraju po trotoarima i zelenim povrsinama auta vozio direktno na otpad da prodju kroz drobilicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prosječni Balkanac smatra da sve mora biti besplatno i da mu uvijek država nešto duguje!
ma to je tako i u sarajevu, papak misli da time sto zivi ovdje ima pravo da parkira gdje hoce
Upravo tako je godinama. Jedno pričamo, drugo mislimo,a treće radimo.
Treba počet udarat kazne i za seljačine koje se nepropisno parkiraju pa stane po sredini linije i zauzme dva parkinga mjesta .
Ako ne plate imaju lisice i onda 20-30 km kazna pa gledaj sta se isplati :D
Jos malo pa cemo tamo naplacivati prolaz, traktorima
super manje kršina i zagađivača u centru.
mislim stvarno. Kakvi su to gradjani koji ne zele placati ... :P
Ja ću doč parkirat svoja vozila ovdje boli me u grudima što je prazno opet će mi ostat dvajspet lamburdžinija
Veliki lajk za građane. Samo naprijed, ljudi! Ovo je jedini potez građana vrijedan naše podrške. Grad treba služiti građanima a ne obatno.
Ha ha neka naplacuju nisi mogao naci parking mjesto u cjelome gradu a ako nepropisno parkiras dobijes kaznu
napio se brcak i legao nasred parkinga... dolazi policajac i pita ga... - sta to radis covjece... - pa zar ne vidis da sam se parkir'o... - pa nisi ti auto... - sta te briga... nisi ni ti pauk...
Brcko je toliko malo da mozes da odes pjeske ili biciklom gdje hoces..............druga je prica sto je narod lijen........i vise voli sjesti u auto iako je samo tri pet sedam kilometara..........
naci ipak si vidjela clanak. :))
@diiss2 iako jutros slabo vidim..............ubode me odmah cim spomenu Brčko