Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je sposoban taj će i radit pustite šuplje vise
Donijeli i kod nas ove feminističke gluposti..
USAID je tu da svojim parama muti vodu. Gospodo iz USAID-a itvolte napravite vi 10 novih firmi za svoju lovu i 100% zaposlite žene - nećemo se ljutiti.
Imamo li statistiku za rududarstvo, vojsku, poziciju, radnike u magacinima, zidare, raznorazne argate pa da se ove feministice izbore da žene budu zastupljene i na ovim poslovima? Da ja pitam ove feministice da ako bi im djete trebalo operaciju, da li bi bile za to da je osoba zaposlena na poziciji doktora po rodnoj jednakopravnosti (tzv. pozitivnoj diskrikinaciji) ili po sposobnosti i zaslugama?
Treba se boriti za jednakost šansi a ne jednakost rezultata. Kompetencija za određeni posao je jedini kriterijum. Ostalo je šuplja liberalno-ljevičarska mantra.
Ovi feminacisti su kancer drustva
Jao naslova covjece. A sta cemo s tim da su 90 % nastavnika u skoli zene. Tu se ne pika ravnopravnost kad treba heklat na casu. Cuj 15% jbt jao naslova i zakljucka Bogu
Ja i?
Kmeeeee
Drzava treba trazit obavezne diplome za turisticke menagere po hotelima te skolovane konobare.. Stranci sve primjete kad rade sa amaterima.