Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle je to došlo. Ne možeš više ni biljke u bašći da uzgajaš.
Šteta, a baš lijepo krenule rast
Coek zasadio za zeljanice...
Ne valjaju Vam maline,ne valja marihuana....ima li išta na M da Vam valja
O cemu razmislja uhapseni??? ......da bog sve vidi ili da sve nevidi???..... Tako je sve plemenito i fino, tu smo na dunjaluku 60-70 godina a svasta zlo radimo-----
U indijskoj konoplji oduzete stabljike Bosanske Gradiške
Ma dajde molim vas, pustite momka. Lik za sebe malo posadio, neće vam biti konkurencija.
Dok vam tone heroina prolazi ispred nosa vi zatvarate oci i usi zato sto vam nacelnici koji su u talu sa dilerima zabranjuju da djelujete, vi hvatate ovu sirotinju koja sadi biljke za vlastitu upitrebu. I kao vi uhvatili nekakve dilere. Sram vas bilo.
Uhapsi šiptare sto valjaju hiljade kila heroina,kokaina..I ovog treba ali uozbiljite se .. Imate opremu za rata , a ne smijete zaustavit auto na cesti koje vrijedi vise od 60 000 KM ..
Čovjek posijo u ljekovite svrhe a vi tako, sramota :)
Dulum zemlje u saksiji