Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
masaAllah!
Koliko ce familija ova dzamija hraniti? Nisam protiv vjerskih objekata, posto sam i ja vijernica, ali mislim da bi se pomalo trebale i fabrike svecano otvarati.
Kad vidis koje ekonomske sektore hrvati i srbi u BiH drze bit ce ti sve jasno.
Čekamo komentare a samo džamije se grade gdje su fabrike. E pa djeco draga svako s svojim novcem gradi šta želi tako da mi nemamo to pravo da mu govorimo role ulozi ti pare u neku firmu ako hoće da ih zaplai nek ih zapali njegove su pare.... Isti primjer kod nas Ljudi kazu kupujte domaće obezbedite sebi radna mjesta: A mi ko konji ma hocu boli me qurac ja cu da radim s mojim novcem šta hoću.
Gdje se sagradi dzamija tu nicu Bosnjaci .. i onda ce oko te iste da prose za donacije .. sadaka-folk
Gledaj ove @mb82= pracka...javi se samo kad treba nekog izvredjat', iz nazvati kojekakvim imenima. Pre neki dan, ja ostavila komentar, a ona proziva Dunju...kao Dunja smrduljo. Kakva kretenusa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja i islam smo dva svijeta, ali smatram da sve što je u ratu porušeno treba obnoviti. Sramota je da su prije ove džamije nanovo izgrađene tolike koje nikada ranije nisu ni postojale i što se mnoge džamije na silu gura i gradi i tamo gdje im nije mjesto. Ova je među prvima trebala zablistati, ali eto ni sada nije kasno. Kritika KLIXu koji nam nije donio niti jednu sliku džamije!!! A djevojke u horu su prelijepe - ne znam čemu zlobni komentari!
@Zulfiqar,njegovog oca inace nastavnika fizickog su ubili cetnici u Bjeljini 92.god.
tudmalosebegovic@ ti da si vjernica nebi tako nikad rekla....a kao prvo nebi se hvalila da si vjernica....ti si dno ba
Lijepo je čuti da su za obnovu Atik džamije novac dali i bijeljinski Srbi. Vama što pjenite i širite mržnju ovo nije dobra vijest. Radi se o obnovi bogomolje koja je tu već 500 godina, a ne izgradnja nove. Džamije se prave iz pokornosti i ljubavi prema Bogu, ne iz mržnje i prkosa.
"Izgradnju su podržali još i Rijaset IZ BiH, državno ministarstvo za izbjegla i raseljena lica, Opština Bijeljina i mnoge druge institucije. Osim toga, izgradnju džamije su pomogli i Srbi iz Bijeljine pojedinačnim donacijama."
Zasto se nije izgradila neka skola ili fakultet po najsavremenijim standardima, ah zaboravih, od vjerskih objekata imamo vecu korist.
Gdje li je Bijeljinac Adnan Hamidović alias Frenki stara nadrogirana komunjara, jel' još priča i repa o titu, socijalizmu, srbizmu...
Ne smije prismrdit u rs kao i ostala komunjarska olos,svoju suplju aamo po federaciji plmogu prodavat i to po dijelu koji nije hrvatski
Adnan je izgubio oca ubili su ga cetalji i nikad nije repao o srbizmu, izgleda da si ti nadrogiran nakim sranjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A mislili su srbo-genocidaši da će sakrit trag islama i muslimana, gledajte sad stoko genocidna...
Posrbice su to, stide se sebe a zato mrze druge.
Ne glupirajte se i odmotajte ove jadne djevojke, talibani bosanski, a vi do mile volje klanjajte i glumite vece Arape od Arapa.
Semume, jesi li ti umotan ili bezvrijedan?
Hej, vas dvojica uvijek dolazite u paru :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jel stigo fahraon od GuZinja na otvaranje dzamije ili on ide samo na box meceve?