Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vise posmatram ove hrvate, sve vise vjerujem u Seseljov opis istih.
Recimo da se slazem sa nekim njegovim teorijama, kao sto je npr. ova. I ubuduce treba da razdvojis termine bosnjak i musliman, ne idu zajedno. Bosnjak je nacija, islam je religija, a musliman je pripadnik te religije. Ja se licno smatram bosnjakom, a muslimanom vise manje, tako da si u pravu kad kazes da sam pola musliman.
dobra Kitarevic
Drugovi moji neka pobjedi ko hoce, nevidim ni jedan razlog zasto bi to nama smetalo...
Svi su veliki Srbi, Hrvati, Bošnjaci, a svi su tol'ko gladni i tol'ko u banani...
Dokaz da u BIH zive "najveci" Hrvati na svijetu.
Baš me interesuje kako će u slijedećih mjesec - dva HDZ-BiH " naći" bar jednog poslanika u Skupštini Kantona Sarajevo? Hoće li to biti metod Dodik - Cvijanović; PLATI - PA KLATI ????
...uh jbt pobjedila u Afganistanu, a zna se da su tamo gubili i rusi i ameri:)))moćna žena nema dalje:)))