Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba natjerati osiguravaajuca drustva da smanje cijene osiguranja a ne da jos nesta namecu. Ja u zivotu nisam imao saobracajku a uredno mi za osiguranje godisnje na vozila ide oko 1500km. To su gamad pohlepna i isti su kao i kladionice samo sto nas u ovom slucaju tjera drzava da im damo novce.
Zato ste sada uveli da od starta se plaća puni iznos registracije,a do sada vam je odgovaralo i 50%. Koji ste vi lelemudani i filozofi. Osiguravajuća društva valjaju samo sebi i svojim uposlenicima. U komšiluku kod mene se zna ko radi u osiguranju jer veoma često je u longetama i gipsovima pa malo i na ispitivanjima neko od njegovih najbližih. Oni mogu osigurati i toalet papir,a npr. za ful-kasko osigurana vozila u poplavama 2014 nije se moglo ništa dobiti za limariju. MRŠ!!!!!
"Go' se ne svlaci",od Septembra kad podignete akcize na bez alkoholna pica zalicete se da se u BIH pije malo sokova po glooovi stanovnika
Prvo plata i penzija pa onda registracija.
Zato zandari prave kuce na tri sprata po buca potoku i drugim naseljima poput ahatovica,kolonije i sl.