Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da se uredniku ovog gofno portala i njegovom glavnom administratoru nayebem zive i mrtve familije zbog namjernog falsifikovanja cinjenica i nastojanja da poveca broj zrtava i nestalih osoba. uzgred da napomenem da najvecu vecinu tih koji se vode kao nestali mozete naci u nekim zemljama Evrope, prije svega skandinavije. sramite se svi zajedno svojim diletantskim ponasanjem.
OMG; pa promijenite svoj glupi netacni naslov! Ne mogu da vjerujem koji diletanti vode ovaj portal.
Crno na bijelo - nepismen urednik. Evo ljudi prenijeli sa korektnim naslovom. http://tiny.cc/2czui
Dakle, nepismena stoko, traga se za JOS 6-7.000 ljudi. Vi vasi bombasticni naslovi i igre rijeci.
Ovo je POTPUNO NETAČAN naslov i podatak! Ne traga se za JOŠ 27.734 nestalih osoba, nego je to UKUPAN broj nestalih po završetku rata!! Ispod pište da je 17.500 osoba identificirano i da su do sada PRONAĐENI posmrtni ostaci od 20.500 do 21.000 osoba!! Ako hocete reci koliko se je JOS UVIJEK vodi kao nestalo jer im nema tijela nikako onda je broj oko 7.000!!!! Da li je glupa FENA uspjela ne sabrati 2+2 ili vam je urednik nepismen pa iz ovog teksta izvuce ovakav naslov - to samo jos Azira moze upratiti.