Vrijednost više od pola milijarde KM
0
U BiH prošle godine uvezeno 46.986 vozila
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Kurčilo,To hoces da kazes da se stari i dizel automobili ne vozaju po EU.Samo mi imamo taj problem?! Udises ti zraka i iz Indije,Rusije i Amerike ima i tamo kvalitetnih automobila,udahnes i vulkanskog pepela isto kao i ja(dodje nam to sa vjetrovima).Naravno \"popijes\" Fukushimine vode, pojedes malo Cernobilskih cestica i sirokim plucima udahnes ono sto ti je komsija nalozio u pec na cvrsto gorivo.I nikom nista.
@pametan Ne dao mi Dragi Bog tu tvoju (zaostalu) pamet, čuj zabraniti uvoz, NEMA VIŠE SOCIJALIZMA, NEMA VIŠE REPRESIJE NITI ZABRANA, NIŠTA MI NE MOŽEŠ ZABRANITI, NIŠTA! SMRT JUGO-NOSTALGIČARIMA, SLOBODA (NORMALNOJ) OMLADINI (21.STOLJEĆA)!
eto ti izlaza iz krize, recesije, depresije. znaci, zabrani se uvoz auta, napravai se fabrika auta(od telecomove zarade)-narodnog auta makar na nivou yuga, takvih inzinjera 100% imamo, radnika KV da ne govorim, cija cijena nece biti veca od 6-7 kmica novih. zaposlenje za 1000 radnika i sljedece godine milijarda u budzetu. Joj jesam pametan u pm, a sjedim kod kuce sa diplomom bez posla evo godina.
Jaučemo kako je kriza, a pola milijarde potrošili na uvoz automobila. A, gdje je unutardržavna prodaja. Potrošili smo, vjerovatno, oko milijarde samo na automobile. A gdje benzin, popravke, registracija. Najžalosnije je što se mnogi vozaju na relacijama na koima mogu komotno hodati.
Moje misljenje:Nikad se nije manje radilo a bolje zivilo,upamtite to.Znam da ce sada krenuti hajka ovako,onako,al bgm svako hoce preko mrtvih konja ploca. Zato ide moja parola: Dajte podsticaj selima da bi bilo bolje i selima i gradovima!!!! Dajte podsticaj selima da bi bilo bolje i selima i gradovima!!!! Dajte podsticaj selima da bi bilo bolje i selima i gradovima!!!! Dajte podsticaj selima da bi bilo bolje i selima i gradovima!!!! Dajte podsticaj selima da bi bilo bolje i selima i gradovima!!!! Dajte podsticaj selima da bi bilo bolje i selima i gradovima!!!! Dajte podsticaj selima da bi bilo bolje i selima i gradovima!!!!
VOZITE I GINITE..... J.... vas auta, hodajte malo debeli
sta je sa konkordiljom
Nema narod para a benzin je skup! Ljudi dragi pa svaka porodica ima 2-3 auta, gdje je tu registracija, odrzavanje itd! Bogati smo mi a treba benzin biti 10 maraka litar pa nece bit klosara na cesti!
Očistili smo EU od auto smeća
http://www.sarajevo-x.com/sport/skijanje/mollg-padom-razljutila-radnika-na-stazi/120122027/komentari Sami prosudite jer su clanak makli nakon 45 minuta... Kako da im ista vjerujemo...
rezultat toga je ovaj krasan zrak koji udišemo. Samo nek je polovno , i nek je dizel, a to što sa 30 godina raja izgleda ko da je iz groba izašla zbog zagađenja, to nikom ništa.
Eto dobrog razloga da zapocnemo prouzvodnju domaceg auta recimo u kalrsiji.kalesija motors kako to dobro zvuci.mjesto motora stavimo par gariba sa biroa.
neki dan ti ja bio u Travniku....