Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........dobro je da inspekcijske službe prate regionalne portale.....inače nikada ne bi uočili nekakav problem sa lijekovima.....
Licno mi je doktor rekao da ima toliko lijekova koji su zabranjeni svugdje u svijetu, samo se kod nas jos uvijek prodaju i ovim putem zelim da vam prenesem da mi je rekao za TylolHot da je kancerogen i da se samo jos kod nas moze kupiti :)
lično da ti kažem doktor ti je idiot
APSOLUTNO NE VJERUJEM DOKTORIMA NITI LIJEKOVIMA. TO JE UZELO TOLIKO MAHA DA VIŠE NIKO NE MISLI NA ZDRAVLJE, ČOVJEKA NEGO SAMO NA ZRADU, ŠTO VEĆU ZARADU. NEĆU SE ZAKLETI DA KADABI MI BAŠ ŽIVOT VISIO O KONCU PA KADA BI MI NEKO REKAO DA POPIJEM NEKI LIJEK I ETO SPASIĆU SE DA TADA NE BI POPILA LIJEK JER I TAKO SAM BLIZU SMRTI. DO TADA NI POD RAZNO JER DOVOLJNO JE SAMO DA SE OBRATITE LJEKARU, AMA NEMA ŠANSKE DA ODETE OD ISTOG IZ ORDINACIJE A DA PRI TOME NE PONESETE BAR 2 RECEPTA. IMAM UTISAK DA SVIH 5 ILI VIŠE GODINA STUDIRANJA MEDICINE IZ DANAU DAN IH SAMO UČE DA ŠTO VIŠE I VIŠE LIJEKOVA GURAJU LJUDIMA, TREBALI ILI NE TREBALI TI LIJEKOVI. KAKO KO HOĆE ALI NARODE VELIKI OPREZ KADA JE VAŠE ZDRAVLJE I ŽIVOT U PITANJU. PODPISUJEM DA BAR 30% LJUDI KLJUKA SVAKODNEVNO LIJEKOVE KOJE UOPŠTE NE TREBA DA PIJU.
Ovaj pas ima srce! http://spijun.org/?p=3057
eto ode tramadol,ode i narkomanima backup plan za gudranje,kad nestane zutog sa gaca. Bosna je u soku!
...farmasOVOVI...
Uh, dobro je, ne koristim ni jedan.
OK, ovo sa lijekovima koji nisu u skladu sa "dobrom kliničkom praksom" ma što god to značilo, veći problem je generalna instrukcija ZZO (zdravstveno osiguranje) ljekarima da perpisuju pacijentima što jeftinije lijekove kako bi se uštedilo da se mogu podijeliti plaće u zdravstvu. Odeš doktoru i on ti npr umjesto statina Tozar u neko doba bez razloga i adekvatnih nalaza prepiše jeftiniji i slabiji lijek Protectu ili ti samo jedan dan ukine neki lijek iako si hronični bolesnik, dajući ti drugi naravno jeftiniji i koji ko fol mijenja dva ili tri neka druga, opet "odokativno" i s kojim te zamalo ubije... Zdravstvo sječe granu na kojoj sjedi, slabijim lijekovima slabi opštu zdravstvenu sliku društva, koje poboljeva i slabije radeći slabije doprinosi u ZZO ili ga već u radnom vijeku obilno koristi...
Ne koristim ..skoro nikakve lijekove...imam svoj ...vlastiti...:)))))
...hmmmmm:))))
.....topalgol........
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sa dva velika džointa u ustima. Legalizujte marihuanu!!
ma neka ih ostave, i ovako zivimo na rubu ubistva pa da se poubijamo tabletama..
.....povucite vala sve lijekove, za nas ionako lijek ne postoji:))))
.....nju ostaviti da se drogiramo ko ljudi:)))