Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve droge su droge,samo je marihuana roba.
Pita mama sina: "Da li se drogiraš?" Sin odgovara: "Pa, hmmm u jednu ruku da". :D
labilne osobe, mislim da ne treba vise nista dodati..
ma treba njih natjerati da rade da idu na selo da kose travu da oru zemlju itd zacas bi se oni odvikli od drogiranja
Kako se marimahunom roka u venu ?
pazi molim te ,nisu više narkomani i žutalji nego injekcioni korisnici buahahah, oni što puše marihuanu nećee vise biti travari nego pušački konzumenti sedmolisnatih biljaka .
Vole Bosanci i Hercegovci da se rokaju u zilu :))
JA IH ZNAM VISE -.- a *** heroin,legalize...volio bih posijati dulum onako cisto radi reda ostavit malo pored krompira mjesta op op opaaa dolazi Evropaa sad ce da nas biju sile Svjetske milicijeee
Za heroin treba uvesti doživotnu robiju, a travu legalizovati.
Daj Boze da ih je samo 7500... Ima njih sigurno puno vise, a onih koji puse travu da i ne govorim. Poceli su ulicom setati i pusiti travu kao da cigarete puse.
Što nas ima mašala ccc
Kako samo moze sam sebe ubosti u ruku,uhhhhh Boze svakom pameti daj.