Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa eto....skoro isto kao i engleska :D (sa svojih 60 miliona stanovnika) zene su ok...mud0nje nece da mrdnu guzlcom
Ljudi ne zasluzuju dar zivota !
Biće mi sve jasno ako se vratimo na temu \"čopor djece\" pa ti fino predočiš podatak o prosječnom broju djece u muslimanskoj, pravoslavnoj i katoličkoj obitelji u Bosni i Hercegovini.
rekoh vec pogledaj brojeve rodjenih i umrlih po entitetima, kantonima i opcinama od 1995 do 2010 kao i prije rata i sve ce ti biti jasno! pored broja djece bitna je i inercija u demografiji. uostalom pogledaj sta kaze jedan veliko-bosnjak na svojoj stranici: http://www.bosnahistorija.com/index.php/demografija
Ja pitam za BiH ne za Nemačku.
http://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_population_growth turska rodi tri puta vise djece od vece njemacke! ok, ali nek ih oni hrane a ne cim se rodi gleda kako pobjeci u eu. to vrijedi i za vas.
Pa hajde obelodani cifre, koliko prosječne porodice imaju djece. Evo i Beograd je preko noći od malo veće kasabe postao dvomilionski grad a i Zagreb je poduplao broj stanovnika, je li i to natalitet?
procitaj malo bolje po entitetima, kantonima i opcinama. Ako od rata jedna nacija naraste za vise stotina tisuca, a druga opadne za isti broj onda to nije priblizno jednako. to je poznata metoda islamofasista, koja se primjenjuje i u indiji i svugdje gdje muslimani zive sa drugima i nisu apsolutna vecina. ok, ali onda to i hranite a ne ocekujte da to drugi rade za vas kroz poreze i sl.
procitaj malo bolje po entitetima, kantonima i opcinama. Ako od rata jedna nacija naraste za preko vise stotina tisuca, a druga opadne za isti broj onda to nije priblizno jednako. to je poznata metoda islamofasista, koja se primjenjuje i u indiji i svugdje gdje muslimani zive sa drugima i nisu apsolutna vecina. ok, ali onda to i hranite a ne ocekujte da to drugi rade za vas kroz poreze i sl.
Znači stopnja mortaliteta veća od nataliteta i približno jednaka u svim dijelovima BiH. Hvala!
http://www.fzs.ba/kantoniubrojkama.htm http://www.rzs.rs.ba/PublikDemCIR.htm
Vazno je da si ti izvrijedao Bosnjaka pa bila to istina ili ne,,sta trazis uopste na ovom portalu kad mo mi za tebe \"paraziti\"..idiote
hehe čopor djece, gdje vi kupite te fore, đe si vidio čoper djece? hajd eto nađi statistiku koliko imaju u prosjeku djece BiH muslimani a koliko katolici.
Nemam ja sa Slavonijom nista, niti mi oni trebaju placati. Mi u Herceg-Bosni mozemo zivjeti od svoga rada. Ne pravimo copor djece kao vi i ne priljepljujemo se uz druge narode da nas hrane kao bosnjacki paraziti!
ja nisam na birou,znaci plus 1