Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZ PRIMANJE PRAVOSLAVLJA NIJE ISLA DOBIT,NE NUDISE NJIVU BRATA SVOG,NE DELISE PIRINAC,NE UKIDOSE KAZNU AKO SI NAPRAVIO ZLOCIN. DRUGACIJE SE PRAVOSLAVLJE BALILUKU PRIMILO OVDE. NIJE PRATIO BIC I MAC JEVANDJELJE,NIJE GRCKI MAC NATERAO MORAVSKOG KNEZA DA ZOVE CIRILA I METODIJA,NIJE RUS IZ STRAHA PRIMIO PRAVOSLAVLJE NIJE BUGARIN NA POD NOZEM PRIMIO KRST,VEC KAD JE BIO NA VRHUNCU MOCI NIJE LEIGIJA VIZANTIJSKA SE VRZMALA PO SRPSKIM ZEMLJAMA DA NATERA KNEZEVE I ZUPANE SRPSKE NA VERU HRISTOVU. POSVE DRUGACIJE,NEGO STO STE VI PRIMILI TAJ MUHAMEDANIZAM!
O kakvim glupostima vi pričate. Šta je bilo prije kršćanstva??? Znamo kako se kršćanstvo nasilno širilo cijelim svijetom. Imali smo priliku vidjeti i na silnim snimljenim filmovima. Kolonizatori su usputno domicilno stanovništvo prisiljavali da prihvate kršćanstvo.A na kraju krajeva kakve ima veze vjera sa tim ko je kakav čovjek.Postoje samo dobri i zli ljudi.
Oglas \"BOSNJACKOJ\" diplomaciji uz popust nudim KOMPAS (ISPRAVAN, u svako doba dana pokazuje smijer ISTOK-ZAPAD)
@Bosnjakinja: Covjek govori o vjeri a ne o genima. Ne postoje krscanski ili islamski geni. Turci su bili prvo krscani puno stoljeca prije nego su postali muslimani. Vecim djelom su ti geni iz krscanske male Azije gdje su nastale prve krscanske crkve!
@bl ! Provjeri malo svoju genetsku masu....dugo su Turci vladali danasnjom Srbijom a Bogami i Bosnom.:-))))
PRAVOSLVCI, POTOMCI TURAKA VRATITE SE SVOJIM KORJENIMA
muslimani vratite se hriscansrvu jer i djedovi su vam bili hriscani...pozdrav iz pravoslavne hriscanske srpske, srbije