Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo Dodik vraća Vučiću sto nije dobio direktnu njegovu podršku, kap koja je prelila je to sto je Trivicka gostovala POS Srbijanskim medijima. Dodik hoće da dokaže da je i dalje on glavni Baja. Sad ćemo tek da vidimo sta ce Vučić da uradi.
Braćo Srbi na oružje.Spašavajte braću.Udaviće ih Dodikove falange.
Varate se ako mislite da ce Dodik past. Ona namjestena istrazivanja nisu tocna. Pomest ce Dodik ovu Drazinu stovateljku samo tako na izborima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja podrzavam Dodika na ovim izborima, jer ce RS odvesti u direktni sudar sa NATOm, a srpski narod mozda u nestanak.
Heba će nas Trivićka više nego Dodo što je ikada
Slazem se
*u Banja Luci…
Adam Šukalo je neki sestrić ili tako neki rod Aleksandru Vučiću.Vidim da vi "novinari" to ne znate ali Milokrad zna sigurno.Ovo ili je slučajnost ili je Mile debelo zglajznuo.Ovo mu Vučić nikad nebi oprostio.
Ne treba podcjenjivati Dodikove ruske veze i pravo pitanje je ko bi zapravo potopio koga u sukobu Dodik - Vučić. Srbija je u čeličnom stisku Rusije koja joj u svakom momentu može napraviti haos i na ulicama i u skupštini.
Garfilde na dobrom si tragu. Imam pouzdane informacije da Vučić podržava Trivićku, što je veoma odvratna situacija za samog Dodika.
Kazem ja vučićevi pilićad a takav je i vučić zlo tesko nemogu ga očima
Šmrkalo
Joj novinara i qrca! Jelena chetnikusa vodi borbu sa Gabrielom Batistutuom iz rs-a umjetničkog imena Željka Cvijanović, a ne vodi borbu sa Dodikom kako je u članku napisano.
Šta će Dodik bit ako ne pobijedi sad na izborima?
Bice kao i Covic tamo neki delegat u Doma naroda parlamentarne skupstine
Bice kerov analni otvor
Hoće to od šukanja Dodiku
kad ce poceti sa upotrebom kakvog o ruzja,ovako nije interesantno
Pun gepek kokaina…
Pa milokrade pusti te Aco da se valjas u blatu.A nakon pobjede Jelene ide prdekana.
Ovo je sin Momcila Mandica