Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidis kako su ljudi poznali svoje naoruzanje koje su nosili u hr i bih
Djikane treba protjerati sa balkana Divlji narod !
Srpsko/Djikanski teroristi !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Provaljen, opet Vucko djikan dize na sebe ruke a sve ga Dodo podrzava :)
Neeeeee, ovo je klasicna podvala Dodiku jer Dodiku neodgovara Vucic koji ce Dodika da srusi uskoro :)
uopste me nebi ni cudilo da je Dodik probao smaci Vucica :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik samo izvršava naređenja iz Kremlja
Da se kladimo da ce se zvati osman ili mustafa :))
A vidi ti to gdje se teroristi u BiH skrivaju!? Sve price ovuda kao Isil, Boko haram u BiH, kad ono u Banjaluci teroristi!!?Gdje je sada drinsky1, Okrutni i slična braća da nam ovo objasne, evo ja jedva čekam njihove teorije, jel ovo došlo s " 18%" ili su se Turci preobukli ili.. ma čekam odgovore!?
SNEKIM SE VUCKO 92 NISI DOBRO RASTALIO,,,
Čekaj, zar RS priznaje Sud BiH?!
Tuznooo...Brat na brata...
Google mapa kaze da na tom mjestu nije postojalo nikakvo naoruzanje, sad ne razumijem kakav je cilj svega ovoga, dali je u pitanju zatvaranje neistomisljenika ili je nesto trece, znam samo da srbi ne umiju bez lazi.
Dodik prerušen u dr. Dabića pokusava napustiti Laktaše ;)
--- Osoba je uhapšena na području Banje Luke i predata je za vikend Sudu Bosne i Hercegovine zbog određivanja ekstradicije. Nije poznato da li je osoba policajac Srpske. Inače osam policajaca Srpske za ubistvo 1000 civila u KRavici nisu uhapšeni nego se brane sa slobode !!!! Kako ba kad 10 Hrvata uhapsiše radi ubsitva 7 Srba u Orašju ?? E pa, pomenutim SE TAKOĐER SUDI U BEOGRADU, jer tužilaštvo BIH ko nie BiH ne postoji !! :(((
Cuj nedozvoljena proizvodnja i promet....?! A gdje je terorizam, jesu li nosili u drugu drzavu, jesu, jesu li spremali atak na drzavu i njenog predsjednika vlade...?!
@drinsky1. De pojasni razliku
E jake mi novosti, ko da mi ne znamo da je atentat na Vučića organizovao kum Mile. Stari je to srpski običaj da se vladaru odnese kumova glava u vreći. OVaj put trebao je Dodik ponijeti Putinu, koji je bio zadužen da srpskog izdajnika Mila za glavu ! Stani malo kako Crnogorac može biti srpski izdajnik ??? E pa ko da rus to mora znati, njima je tako reako doktopr Šešelj koji također više nije u ljubavi sa Vučićem.
:)))) A je li taj što je uhapšen SRBIN? :)))
Drźe se mile joś si źiv sa sve muke ti si kriv. .
Jel ovo pokusaj teroristickog napada??? Ah mene, pa osumnjiceni nije musliman. Vjerovatno odbjegli bolesnik iz psihijatrijske ustanove
@drinsky1 Gavrilo princip je bio prvi đikanski terorista