Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto i ne bi, visok standard, penzija 163,00 KM.
Nema se za McDonald's-a, a poskupljuju komunalije odjednom za 10-20% ? Hahhahahha
Nije ni cudo sto nam je sve prljavo, kad se i bacanje smeca placa..
Cuj kazu zbog ´´poskupljenja´´ energenata. Bas je narod paglu
Pa za to nije OK. Ako raste standard, ako se plate povećavaju redovno valjda je normalno da se povećaju i režije. Većih bolesnika od ovih naših političara nema. PA ONI NAM OTIMAJU I ONAJ ZADNJI JADNI ZALOGAJ IZ USTA. ČUJ POSKUPLJUJU NEŠTO IMAJU OBRAZA PODIĆI CIJENU, PITAM SE ZAŠTO NAM U STVARI I DAJETE TE POLATE I PENZIJE KADA IH PRIJE DESETOG UMJESECU U POTPUNOSTI OTMETE OD NAS.
vlahistan na aparatima hahahh.povecana potrosnja sedativa u vlahistanu.joj,sto Dodo krpi svoje hahahhaha
razmijem komunalna preduzeca, treba toliko smece pomesti, tolike krmece glave... najvise organskog otpada je u zgradi Vlade
Skuplji od cega? Ne razumijem naslov.
Razumjeces kada ti dodje racun
Gladan narod najbolje slusa.
Kod nas jarane sve poskupljuje iz godine u godinu, a plate iste :D pratimo svjetske trendove po dizanju cijena, po ostalom smo u kamenom dobu.
trazili ste, gledajte! :)))