Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je udar na srpski narod u BiH jel tako dodickče
@gooUser1603275893 Oni čak i ikone falsifikuju.
I onda se pitate sto Slovenci traze samo EU testove
@Akihabara Pa mogli su ti ovi i EU test izdat :)
Da vi niste upali u vladu RS-a
Falisfikuju PCR. I onda kazemo eto kakvi su slovenci nece nas pustiti s nasim testovima. Mi smo kreteni i to je to. Sami smo sebi krivi za sve.
ovo je imontirani proces politickog Sarajeva,napad na srpski narod
Sto nebi, kad i istoriju falsifikuju.
...djik@nska posla...ubij,siluj,opljackaj,ukradi,prevari nekog...to su njihovi nacionalni obicaji.
Jel i to Dodikov biznis
Nisu Slovenci budale kako bošnjo misli.
Pa imate takvi strojeva u Kladusi i Bihacu falsificiraju se PCR testovi koliko hoces, sa pecatom privatni ustanova, svi znaju, policija ne zna
@makaron9 Pa sta ti treba da se bavis ovim ? Photoshop, scanner i laser-printer u boji i furaj. Jos kad je papir malo zguzvan niko ne vidi razliku... Nije to pasos ili licna ili da su pare u pitanju... Obicni pecat na formularu koji je svakako kopiran ili isprintan...
Ovi su baš razvili posao...
i ikone falsifikuju
cvijanovićka!!! đe siii.javi se.
i kad kazu sto ne priznaju nase pcr testove...a onaj neki dan na jahorini kaze da ce gosti moci dobiti test u hotelu kad dodju za praznike !!!!!!!!!
Ima li šta pošteno u PC-u? Kad bi se zašlo po kućama, sigurno bi se našla mnogobrojna dobra opljačkana od strane Bošnjaka tokom agresije na BIH!!!!
I onda se cudimo sto Slovenija ne prihvata testove iz BiH
Za novac bi čovjek oprostio ali za PCR testove...koji mamlaz moraš biti da na toj muci varaš...