Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista je to, ima nas mnogo vise koji smo kolektivno sami
Njih 15 ce veceras sigurno zigu zigu a mi ostali rucni rad :(
ALL.AH JE NAJDE.BLJA NAJMASNIJA NAJSMR.DLJIVIJA KRMACE.TINA KOJA PO CJELI DAN ROKCE PRDI SMR.DI JEDE GO.VNA I VALJA SE U BLATU I GOV.NIMA!!!
SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!!
joj seljoberaaaaa
Al je lijepa ova moja Banja Luka... a ovi Turci je samo mogu na slici vidjeti..
Ne valja izmedju bajrama!!!
Dosao Mujo sa sluzbenog puta i zatek\'o Fatu u krevetu sa Srbinom. Onako ljut razdera se na nju: \"Fato, šta radi ovaj Srbin u mom krevetu!?\" A na to će Fata: \"čuda, Mujo, čuda radi!\"
HAHAHAHAHAHAHAH, bole tebe ovi komentari, hahahahahah, a jes ti krivo, toliko si iznerviran da od muke ne znas sta pises, Hahahahahaha, malo vas je cete, malo vas je , HAHAHAHAHHA
STA JE TURADIJO... BOLI VAS BANJA LUKA A???? MARS U GUZNO CRIJEVO I GUZITE SE TAMO KRM.ADIJO PIZ.DA VAM MAT.ERINA!
ALL.AH JE NAJDE.BLJA NAJMASNIJA NAJSMR.DLJIVIJA KRMACE.TINA KOJA PO CJELI DAN ROKCE PRDI SMR.DI JEDE GO.VNA I VALJA SE U BLATU I GOV.NIMA!!!
http://youtu.be/w1cAqnRCz7A
sta je ovo, svaka mlada trudna ili su samo debele...
duvajte ga srbi ! http://www.youtube.com/watch?v=v1Hf5vuAZUE&feature=related
popusili smo jer smo vjerovali aliji i njegovom rata nece biti...shiptari nisu naivni ko mi. al dok ovakvim jezikom pricamo a ne radimo nista da popravimo situacuju do tad ce nam krasti i raditi sta hoce... stoji da su nam unistili drzavu, ali nisu samo oni.. dokaz privatizacija u fbih. nasi krimosi u vlasti su odgovorni sto i dan danas, 16 godina posle rata zivimo lose... al uvjek je lakse kriviti nekog drugog nego sebe...
uh da znate kako čupavu pičoku ima ona četvrta sdesna... morao sam joj sljedeći put s kosilicom doći...rekla mi \'\'kod nas snaša se to ne brije\'\' ...
Ti si djecace zaostao podobro. Vjerovatno te nisu grlili dovoljno kad si bio mali...