Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi penzioneri gradevinskih struka koji iole mogu raditi rade na crno jer su popularni kod gazdi zbog toga sto poslodavci na njih ne ulazu apsalutno nista,oni imaju penzije,osiguranje,prevozne karte i gazde samo trljaju ruke koliko god njima dosta....
Eis? Jel to udarna vijest?
JESUL NAŠLI IKOGA PRIJAVLJENOG ?? NEma u tekstu. AH, izvinite, našli su i 10 objekata koji rade bez dozvole, pa onda naravno ne mogu ni prijavit radnika, a niti plaćaju uopšte porez !! " Iz tih podataka očito je da nisu izvršili inspekcijski nadzor nad MEđugrojem, prvo radi Božića i naloga koji Bakir ima a drugo JER U MEĐUGORJU NEMA NI JEDNOG PRIJAVLJENOG OBJEKTA !! :)
BAkir povećo zapošljavanje, ko što je u svom predizbornom porgramu i obećo ! Doduše za 95 NOVOZAPOSLENIH NA CRNO, ali da li je on u programu igdje obećao da će zapošljavati preko zavoda za zapošljavanje ??? NIJE !
ovoliko nisu zatekli u Hrvatskoj u zadnjih 5 godina gdje smo mi zapeli ljudi dragi ?
to oni nas zajebavajucjela 50% radnika radi na crno a oni nasli samo55 osob koje rade nacrno.