Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tviteraši su inače za.je.bali vlast u RSu milion puta i žive mahom u Monaku, dok vlast RSa se hrani u narodnoj kuhinji "Kod dobrog Mileta".
Živeo!!!
koristite proxy adrese da ih zavarate :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...ovo sv eskupa liči na ono čuveno iz titina vakta "zaustavite tog rojtera" :))) ...al eto, rudonja je makar naučio šta je twitter, fb i instagram...još samo da im pohapsi servere :)))
Nije ni naučio, čak sumnja i da postoje. Nego eto kad se već pojavila prilika da malo narod zabavi. Ni iz džepa mu, ni u džep. Da i ja ne znam kako vladati, a da me neko stavi da vladam, i ja bih radila ono što znam, kao što i on radi.
Tita mi cu se pretplatiti na sve tvoje komentare, Commie.15th :) Dze ima da se uplati? Nek dolazi sa strujom pretplata
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Trebali bi i mi u FBiH paziti sta pisemo jer prema lex loci delicti, za kaznjavanje nije bitno samo gdje je stetna radnja izvrsena nego i gdje je tzv steta nastupila. Tako da ako pises iz Varesa protiv vlasti u RS i tako povrijedis nekog tamo, imaju osnov da te istrazuju. Tipa slucaj klix kada policija RS doalzi u pola Sarajeva.
...zabrinuh se :))
Ma to se ja samo pravim pametan, da nisam dzaba diplomirao pravo.. Nista ti ne brini, ti si OTAN, niko ti nista ne smije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZJRM osuduje napad na Klix :D
Primam dvije studentice iz rs-a kao Azilante u federaciju , sloboda je blizu :-D
I REPUBLIKA SRPSKA I FEDERACIJA BOSNA I HERCEGOVINA NIJE NI ZA ŠTA DRUGO NEGO ZA ISMIJAVANJE. STOLJEĆIMA ŽIVJELI ZAJEDNO A SVAĐAMO SE KAO DA SMO BEZ NAJOSNOVNIJEG VASPITANJA I KAO DA SE NIKADA SRELI NISMO. DRŽAVA SMIJEŠNA, UREĐENJE ,BOŽE UČUVAJ,, DA SMO HTJELI DA NAM NEKO NAPRAVI GORE NEGO ŠTO JESTE NE BISMO MOGLI TO IZVESTI, SVI NEZADOVOLJNI, JADNI, ČEMERNI, GLADNI, PA BOGAMI MNOGI I GOLI I BOSNI, U FEDERACIJI SE PONOSE I TO UDARAJU NA SAV GLAS KAKO SVAKIM DANOM RASTE BROJ NARODNIH - SIROTINJSKIH - KUHINJA. ODUZELI NAM PONOS, ČAST, MI SMO U STVARI JEDAN JAD I ČEMER I TEŠKO NAMA OVAKVIM KAKVI SMO. A DA SMO LOŠI POTVRDJUJE NAM IZBOR ČELNIH LJUDI. MI SMO NJIH BIRALI, NISU ONI SAMI DOŠLI TU GDJE JESU I PROSIPAJU NAM PAMET PA NAM SE CIJELI SVIJET SMIJE A MI SVAKI DAN SVE BJEDNIJI I JADNIJI.
Republika Srpska je genocidna tvorevina :)
Pazi se kad budeš prolazio kroz Laktaše. Great vožd sees everything... :D
#FREEDOM OF SPEECH,FREE SPEECH IS A CIVIL RIGHT#
idući korak je vraćanje u 2005 . , ukidanje flatrate-a i uvođenje paketa 1.5G :)
KO JE UBIO MILANA VUKELIĆA?
policijska Republika Srpska
U BiH se sve ismijava, dok ne opela po džepu. Volio bi vidjeti komentare nakon prvih desetak kazni.
KOALIC8JA DOMOVINA PODRZALA SPORNI ZAKON DAKLE SDA PODRZALA DODIKA USKORO I NA NIVOU BIH
Da vidim i tog SDA-ovca koji ima dovoljno velika da ovo predloži i u FBiH. Odero bi ga naroda još gore, oderala bi ga Ambasada SAD-a. Ne. naši političari idu po instrukcije u krug bivše kasarne Maršal Tito. Dodik je ovim potezom skoro sigurno izgubio vlast i unazadio manji bh. entitet.
@revan nadaj se i samo trazi utjehu... Sto nije reag kada su poslanici sda glasali ..smijesno
Ništa sad svi preselite u onaj dio gdje je sloboda izražavanja moguća, naravno morate svoje Internet usluge plaćati kod Telekom BiH
equus@Pa sad oni u Gornjoj Maoči imaju veća prava od vas u šumskoj, slobodu okupljanja i udruživanja sve imaju čak i svoje zakone hahaha 😂
valja otvarati prihvatne centre za azilante...
Ljudi iz RS-a vi nemate svoje "ja" , vi imate Dodikovo "ja" , jadno :D zatrovani nacionalizmom , opet glasajte za onoga koji vam zabranjuje pravo glasa , mrzim i SDA (samo da se zna)
oće li da mijenja ime u kim jong dodick ?
Sjeverna Koreja = Republika Srpska
mala maca je koreja za ove :)