BiH
11

TV1 za treću godišnjicu priredila sjajna iznenađenja za građane

Svoj originalni pristup gledateljima TV1 potvrdila je i načinom organiziranja proslave treće godišnjice televizije, koja je, u proteklih nekoliko dana, realizirana pod sloganom Iznenadi se uz TV1.

"Našu treću godišnjicu obilježili smo sa građanima BiH, našim vjernim gledateljima. Osmislili smo nekoliko različitih promo akcija kojima smo ih željeli iznenaditi, obradovati, ali i napomenuti da smo tu zbog njih. Od rođenja uz TV1, Najbrže do cilja uz TV1, Osvježi se uz TV1, Ljetujte uz TV1, Iznenadi se uz TV1 i Hrabro i odvažno uz TV1, nazivi su šest promo akcija koje smo organizirali širom BiH, proslavljajući na taj način naš treći rođendan", izjavila je Alena Kulenović-Delić, PR manager TV1.

U subotu građanima glavnog grada ekipa TV1 priredila je osvježenje uz sladoled, a u nedjelju zanimljiv performans paraglajderom, let sa promotivnim banerom od Visokog do Sarajeva na visini od 200 metara u trajanju od dva sata.

Na rođendan televizije, jučer, ekipe TV1 angažovane u svojim promo akcijama bile su na više lokacija, od Banje Luke do Sarajeva, preko Mostara do Doljana.

U akciji Od rođenja uz TV1 uručeni su darovi majkama prvorođenih beba u Banjoj Luci, Sarajevu i Mostaru.

Svi oni koji su se jučer, u periodu od 10 do 12 sati, našli na graničnom prijelazu Doljani, na putu ka moru, bili su obradovani zanimljivim poklonima koji će im ljetovanje učiniti ljepšim i ugodnijim. Uz ekipu TV1, nervoza i nestrpljenje koju obično izaziva gužva na granici ovoga puta uspješno je izbjegnuta. Uz osmjeh i poklone TV1 čekao se prijelaz u susjednu Hrvatsku.

Najbrže do cilja uz TV1 dovezli su se brojni građani Mostara i Sarajeva koji su imali sreće da taxi vožnju naruče jučer od 12 sati. Na osnovu utisaka koje je poznato da građani najradije iskreno otkrivaju taksistima TV1 može biti izuzetno zadovoljna.

"I to nije sve", poručuju sa TV1!

"U posebnoj promo akciji putem Facebooka pripremili smo posebna iznenađenja za gledatelje: putovanje za dvoje u Istanbul, iPad, te brojne druge vrijedne nagrade. Stoga i u narednih nekoliko dana budite spremni da se u svakom trenuku ugodno iznenadite uz TV1", dodaje Alena.

TV1