Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je staviti van snage zakon o povečanju plata policiji i smanjivati,kao i ne isplaćivati na vrijeme plate ostalim budžetskim kirisnicima.ŠTO VLADA KANTONA NESMANJI SVOJE PLATE KOJE SU ENORMNO VISOKE.ZA PRVA TRI MJESECA KROZ PLATE I OSTALE DODATKE ONA JE KANTON KOŠTALA OKO 220HILJADA MARAKA:
Kod nas se zakoni u korist gradzana donose samo pred najavljene masovne proteste, a kad se pompa smiri, onda sve te donesene zakone ponistavaju... samo zakone o svojim povecanjima ne obaraju nikad... smradovi jedni!!! Sto kaze Malle, da im dadnu vise para,mozda bi manje uzimali "na kafu"...
Dali policija , ima dobre plate, i sto slijeduje policiju , nebi ni jedan nikada uzeo ni marke,na kafu, a sta ce ovako , hodaju poderanih hlaca i cipela , zalosno ali je tako
Trebali bi svi policajci u BiH da imaju istu platu a ne da razdvajaju policiju zasto da u drugim kantonima imaju manju ili veću.A dali policajci uzimaju sta sebi to nema veze sa placom nego sa moralom doticnog.Dobro radi policija kako su placeni.Skim svaki dan imaju posla svaka im cast.
sad ce svaki da zauzme po jednu raskrsnicu :)
pa tako i treba i onako uzimaju na kafu ;) sada će za vrijeme odmora nakupiti više nego bevanda babyolog :v :v :v :v