Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla je jedini grad u BiH vjerovatno i šire sa privatizovanim javnim prijevozom. U "Vatikanima kapitalizma" lokalna zajednica ili općina se stara i odlučuje o javnom saobraćaju. Valjda će gradjani ovo zlo pamtiti i kod lokalnih izbora.
Treba novo autoprevoznika pronaci, nazalost gips je privatno preduzece njemu je cilj profit grad tuzla tk nemaju para da subvenciraju znaci obicni gradjanin student penzioner ce ispastati zbog ovoga
Neka ih sada MIRNES AJANOVIĆ voza avijonom za što je tuzlanski FARAON osobno izdvojio donaciju od 90.000 KM u 2013 godini, a iz budžeta grada - tada Općine Tuzla.
Za razliku od saopćenja od prije nekoliko dana, Imamović sada kao da pere ruke. Ponavlja da je GiPS privatno preduzeće, te da Grad nema ingerencije nad njihovom poslovnom politikom. Rekli smo kako je GiPS javno ponudio gradskim vlastima da kupe dionice firme i da tada mogu učestvovati u odlučivanju, ali je Imamović rekao da ne zna za tu ponudu”, istakla je studentica Kurić. Misle KOMUNJARE da je TITO živ pa da tuđim yurcem mlate gloginje. Neka FARAON izdvoji naše pare za sirotinju a ne da sa njima kupuje glasove.
Ja zenska i prdacine i izrazavanja
a šta kaže na to Bego Murga?
Himzo se smije ovim sto protestvuju,kaze iso bi i on pred benzinsku jer je nekad placo 1 marku gorivo,pa bi iso pred hrvatsku ambasadu jer smo nekad placali 25 eura smjestaj,pa bi kaze iso pred pekaru jer je nekad hljeb bio po marke..
SDA mafia!!!
SDA i HDZ najvece kriminalne organizacije Balkana
meth podrzavam te da mu nije SDA sad bi u vukojebini zivio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)