Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nuđeno nam je da idemo u alternativni smještaj u Mihatoviće, ali niko od nas nije htio da se udalji nekoliko kilometara od svojih imanja". I onda ce ispasti da ih nadlezni mrze, da jedino oni nisu dobili adekvatan smjesta itd.
Ima ovde ljudi koje su za svoje kuce na ovom terenu vec dobijali stanove u zgradama na Ircu i Rudarskoj jos za vrijeme Jugoslavije ali mnogi su na toj vec isplacenoj zemlji pravili vikendice i kuce u Kojšinu i sad bi da ponovo naplate jedno te isto zemljiste, a ima ovde i onih koji su znali da im Opcina nece dati ni (urbanisticku ni građevinsku dozvolu), jer ja ovaj teren podlozan slijeganju zbog crpljenja Soli ali ko nas narod "Naucio pišat uz vjetar"
Imaš kuću, imaš stan, imaš vikendicu, imaš šator - vrati šator!
Haha te barake sto imaju sto nazivaju kucama su i prije ovih poplava gotov srusene, i na osnovu njih hoce da izmuzu pare za kuce na drugim lokacijama. Garantujem da ni jedan nema ni pola papira za kucu a kamo li građevinsku od ovih u satorima
gonsales u kom svijetu ti zivis, pa pola sarajeva je podiglo bespravno kuce. po tvome treba ljudima i ove satore oduzeti.
bespravno podignute kuće, sada hoće da izvuku nešto od grada, firaunska posla