Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je u Tuzli počela letnja scena, na programu je komedija!
Panonija će raspisati referendum i odvojiti se od nacionalističke ideologije prisutne u raznim krajevima R BiH. Panonija će biti zemlja svih njenih građana, a u njen sastav će ući (osim Tuzle kao administrativnog sjedišta) i područje koje okružuju opštine/općine Zvornik-Kladanj-Doboj-Orašje-Brčko-Bijeljina. Ustav Panonije će počivati na tekovinama srednjovjekovne bosanske kraljevine. Bilo kakva diskriminacija po rasnoj, vjerskoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, a u skladu sa Krivičnim zakonom Panonije, kažnjavat će se kaznom doživotnog zatvora!
Dosao meske uzet lovu muslicima.....hahaha...to meske samo ih deri
drzava panonija zeli nezavisnost od nametnute vlade u sarajevu i dio genocidne tvorevine sumske! tri nacije jadna drzava!!! panonija kunem ti se sa zrnom soli!
gospodin. a vi kamenjari ga duvajte
Ljep, zgodan, mlad, taman za prik..lat. Heb..ali te bali..jaši a ba..lije vas usta..še. Ga..mad i jedni i drugi
G.o.v.n.o koje za američke interese zavađa narode u BiH.
Upravo zato dolazi u Tuzlu a ne u Sarajevo... Eh da su svi bosanskohercegovački gradovi ko Tuzla a ljudi ko tuzlaci, lijepo bi nam bilo živjeti tu gdje jesmo.
Pozdrav Mesiću iz solnog grada Tuzle.
Ma daj ba i ti matora jarcino skini se s dnevnog reda, idi supljiraj negdje drugo. Nije mi jasno kako te vise ovi levati mogu slusati, mada im pricas i supljiras o onome sto oni zele da cuju.Tu svoju knjizurinu nosi u ZG pa je prodaji ako mozes?Mozes al\' u k.....
Š.u.p.ć.i.n.a opet nešto glumi, a obično je (ne)ljudsko smeće, đ.u.b.r.e takoreći, ili, po naški, nedžaset koji se zalijepi na cipeli...