Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nemaju,a Mehmed Pasa Sokolovic,uh zezno sam se,bio je Srbin Mesa Selimovic,uh opet sam se zezno,covjek se deklariso ko Srbin Hajd,dobar im je i ovaj crnac kad nemaju nista svoje,hehehe
Sta ce jadne Poturice kad nemaju nikog svoga priznatog /poznatog u svijetu da mu slave rodjendan,pa sada sagradili bistu crncu iz Amerike da ga slave-crna im godina.
Jao kako se ovaj marko provaljuje ja ne mogu sebi da dodje, cuj ivo andric, pa kakve veze ima ivo andric sa srbima, jooooj boze baci ciglu i budi precizan!
Besposlen pop i jarice krsti
e moji hejteri, koji ste vi PRIMItivci....nije ni cudo da nam je ova drzava ovako jadna, kada je narod u njoj zaostao i nepismen do kosti!!!
AL SE TUZLA UPINJE AL NEKA POZITIVNO JE IPAK
CVIJECE CE POLOZITI MALI TUZLANSKI PIONIRI I NAPUPALE PIONIRKE
dragi boze koja kazna!
cuda jada od tuzle "grada" kad nemaju "nista svoje" onda je sve ostalo moguce ako nije tito onda je martin!
tuzlak sam i sramota me je ovog posta ... sta mi znaci luther king u zivotu ... bmk za sta se on borio, za mene sigurno nije ...
Pola muskaraca iz Tuzle,Zivinica,Lukavca je u Afganistanu i rade na strani. Znate li kako se njihove zene samo kresu,zeljne se.xa po pola godine,narode iskoristite to,ja vec njih 7,8 zadovoljio. A na prvi pogled bi se reklo,mirne,vjerne,nevine:-)))
Nacekali bi se tuzlaci hljeba i kruha od bratske arapske mase. 3.14ka vam ma.t.e.r.ina bali.n.ska arapi investiraju u srbiju, a Mosnji daju mosnje da dudla seiku Minsouriju. Papci navijate za Man City zbog 3 muslimana u ekipi. Dno dna
pa pola tuzle radi za amere u afganistanu,tuzlaci postali amerikanci hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^^ Pa već plaćaju... Pola ih kad dođu ode u narkomane, od one druge polovice koji se sačuvaju već sljedeća generacija bude propast živa. Ne treba im veća kazna. ;)
jel to tuzlaci opet obaraju neki rekord hahahahaha......