Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kakvo je ovo danasnje novinarstvo. Nastavlja se ponavljati “uznemiravao vjernike”; da li se zbilja radi o vjenicima nije moje da komentarisem, ali “uznemiravao” to je jedino moglo doci od ovih koji su se udruzili da prikriju zlocin i u savezu sa policijom i novinarima krivicu prebace na rahmetliju. A nas narod navikao da misli tudjom glavom, pa komentarise kao da je i sam prisustvovao cijelom dogadjaju.
Oh ne, sad ga muslimani nece moci tuziti za islamofobiju jer je mrtav.
Ubila ga policija na mrtvo ime. I proce nekaznjeno. Zasto? Zato, koja ce budala svijedociti protiv policajaca, pogotovo iz tvog mjesta, gdje te svi znaju. Mozda bi mogo svjedocit samo kakava budaletina, a i njega ce policija isto tako prebiti na mrtvo ime. Zao mi covjeka. Mada tu ima vise pitanja. Otkud tu psihicki bolesnik. Trebali su i lijecnici ici po dojavi AKO SU ZNALI (posto su mjestani dojavili pa su mozda rekli o kome i cemu se radi) da je psihicki bolesnik, jer policija ne moze pricati sa psihickim bolesnikom, on je bolestan, ne zna sta radi, nije pri sebi..,,, Ma ovo je za ameriku a ne za nas, ovdje ima milion pitanja, i pod pitanja,
ee moj klapicu neko te izgleda dobro klapio,neka ti se Allah DŽ.Š smiluje ,
Policajci će reći: "Bog ga ubio što je uznemiravao ljude u džamiji"