Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOOOOOOOOOOOOO ALDINE KRALJU !!! LJUBI TETA ŠEMSA PIONIRSKU ĆUNU
I ja, i ja :D
šemza hoš mene izljubit?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vjerovatno su ga isprepadali i pustili misleći da će tako otupiti oštricu protesta. Treba momka poštediti daljnjeg istupanja u javnosti i da to neko drugi radi. Svi smo mi Aldin.
U pravu si majku mu trebali su ga izudarati da mu više nikada na pamet ne padne tako nešto da radi. Jebala ga SDA za koju se bori. Što nije po Lukavcu lomio i razbijo, nego došao u Tuzlu
sutra ako on dodje bit ce lomljave jer ce narod njega slusati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DODIKOV IGRAC
Aldin legenda
DOSTA PORTALA. OD 12 SVI NA ULICE!!!
Vidimo se trasu opet!
SAVJETI ZA NOVE DEMOSTRANTE Kaciga od motora je jača kaciga od policijske i bolje je zastićena 1) oko vrata uvijek imajte gas masku ili maramu običnu,kapi za oci u unutrašnjem dzepu,kapajte kad upadate u područje sa suzavcem 2) na sebe obucite nešto od kože, u jakne od vanjskih dzepova stvaljajte živi kreč u prahu (građevinski) policijska maska ne prekriva donji dio lica i bradu, kreča uzimajte malo u šaku i bacajte na policajca tako da mu gađate gornji dio prsa, prah pogađa oci i dišne puteve- gore je o d suzavca 3) palice od drveta vežite za ruku da ne izgubite 4) nikad ne napuštajte kolonu, uvijek se borite u grupi od 10 do 15, napadajte prvo policajce koji su agresivniji i policajce koji imaju naradzaste rusake- to su policajci sa tekucim suzavcem, imajte zastitne naocale koje zatvaraju oči . DJELITE OVAJ POST !!!!
Trcim na proteste ispade mi mudo ne bi dugo ispade i drugo...Poenta ove pjesme NI GACA NEMAM DA VALJAJU
"Širanovića smo kontaktirali večeras nakon što je pušten iz pritvora, ali je on nije bio raspoložen za davanje izjava. Za sutra je najavio konferenciju za medije."
Ja sam siguran da je ovaj Siranovic zesci narkoman. Podrzavam proteste, ali brate dragi pa mi rusimo svoju drzavu. Sta mislite odakle ce biti nadoknadjena steta koju pravite? Trebamo ici pred kuce ministara pa njima praviti stetu, stetu koju ce oni iz svojih djepova nadoknaditi. Ne treba gadjati policiju jer su i oni u istom polozaju kao i mi. Pred kuce, vikendice i ostale nekretnine vlastodrzaca i njih rusiti i pljackati. Ove nerede ce samo podpaljivati narkomani i kriminalci kako bi na sto laksi nacin dosli do para i druge robe. Trebamo i mi koji protestujemo to prepoznati medju sobom i takve eliminisati.
...bil nam reko odakle si tako siguran?
ZNACI JEDNOSTAVNO UNISTITI KANTONE NEKA BIH BUDE BEZ KANTONA,BEZ KANTONALNE VLASTI I GOTOVO OVI SUPCI OD POLITICA CE PRODAVAT JABUKE PO PIJACI JER CE OSTATI BEZ POSLA SAMO OSTAVITI PAR NAJBOLJI POLITICARA DA VODE DRZAVU I TO NA DRZAVNOM NIVOU, DOK SE DOGOVORE U KANTONU PA U FEDERACIJI NIKADA KRAJA ZATO I JESTE OVAKO,
ma laze da su ga isprebijali. placen da laze. ja ne vidjeh modrica po njemu
e kad ovaj i ovakvi dođu na vlast, valjda će onda konačno početi jesti "zlatnim kašikama"....
nataknem ti staru na zlatnu karinu krkane usrani
Besima Spahica za Vodju!!!
U kakvom je stanju momak?.....Svaka mu cast pravi je zmaj!!!
Nije ništa šta, će da mu bude.
karali ga u zatvoru, al on je 'back'. sta je bilo bilo je. jbg
Bosanci ne unistavajet svoju imovinu a i zgarda vlade je vasa imovina,protestujte ali ima 1000 nacina da to uradute razbite njihovu imovinu tih koje smatrate odgovornim nedaj te mu doc na poso sjedite po ulicama kud mora proc nedajte mu pric stanu kuci gdje zivi pravite galamu ako vas policija pocne bit ivi njih,ali ono hluapnje zgrade neide sta kad je pohlupas iznajmice on drugu,na proteste idite pravite djeci buducnost ali bez divljanja..
...kvalifikacija "napad n aslužbenu osobu" je vraški rastegljiva...pod to se može podvesti i povišen ton na "organa reda"...
...svugdje ima onih što uživaju kad mlate...ili bar da demonstriraju sopstvenu "vlast"...