Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači Budimirova je ipak bila u pravu. Pa ništa sve ove aferaše rastjerati i dovesti nove ljude. Dignite bilo koji kamen u BiH ispod ćete naći bar 10 pravnika od kojih sa pravosudnim 5 od kojih su bar dva bolja od bilo kojeg postavljenog pravosudnog debelguzana
e ako ftv tako kaze,mora onda da je istina.indikativno je to sto ftv naglo pocinje da udara po sudu i tuzilastvo nakon hapsenja u vezi reklamiranja i pranja novca.znase da su poslovali sa uhapsenima
LUD, ZBUNJEN, NORMALAN!!! A kakvih tek ima ucjena u svemu tome :) Pusti ovog, oslobodi ovog ili mi pustamo ovo sto smo snimili. A sve sto vidimo da se desava bas potvdjuje tako nesto.
ove ćafire i treba prisluškivati jer se nikada ne zna kada će početi da rade protiv Bosne, Bošnjaka i muslimana ! samo nastavite sa prisluškivanjem !
Čini mi se da su tužitelji i sudije započeli rat! Teško nama.
pa oni i treba da budu na suprotnim stranama, samo to glupani ne kontaju
I ovog nema gdje nama.. gdje god je mutno tu je Čavka a kazne ga sa 10% od plate u šest mjeseci.. odmjerena kazna, nema šta. :)
ko ce koga,nego svoj svoga..........