Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lepo mi je ,skijam,uzivam na kopaoniku i u vikendici pored banjaluke
fali Inziko da ih gladi po j.a.j.i.m.a i milorad da im zapjeva koju UDBASKU... udruzeni lopovi bjelosvjetski i domaci u ulozi razvaljivanja Bosne
ima da bude tuzakanja na sve strane :)
Melisa, a kakvog bi to glava mogla biti oblika? Svaka glava je trodimenzionalna osim, izgleda, tvoje pa mozak nema gdje da stane. :(
Junak, a je li to neki problem ako će se sastanak održati u Bijeljini? Ako težimo ka decentralizovanoj državi, onda je potpuno normalno da se ovaj i slični sastanci održavaju i u drugim gradovima BiH, a ne npr. samo u Sarajevu.
sastali se počinitelji najtežih zločina udruživanjem čuva ih SIPA=ratni zločinci i agenti SDB u uniformi noć vještica
kod milorada barašina je gloooova trodimenzionalnog oblika
kad kemal čaušević dolazi na razgovor?????
@Hamzi Beg :D Kakvo ministarstvo pravosudja RS -a , ja prihvatam samo ovo drzavno, a ova sitna buranija sa svojim institucijama RS-a moze samo da mi blajzne zmiju..
sastali se da utvrde visinu mita za odredjene slucajeve... GUBARLUK
JUNAK,,danije sto je blizu BEOGRADA ,ili sto je tamo Ministarstvo Pravosudja (RS)....
Sta ce u Bijeljini ? Otkad je to Bijeljina neki centar ?