Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužilac petokolonaš, koji radi protiv sopstvene države.
Usnule Bošnje i stalno nove spletke i intrige Sarajevskog mindera, na kraju pohapsiče sami sebe, dok im se milioneri i razni Stanići, Tibre i Lijanke smiju iza leđa, izvače ili su izvukli milijune iz njihovog Pašaluka, a za utjehu im ostaje dasu prodali FDS kupcu kojeg niko nezna, Bitumenku za 1KM, Hotel Holidey za 2KM, te razorili:Vranicu, Hidrogradnju, Energoinvest, Energopetrol, Feroelektro,Žicu, Astru, Uniclimu, sva Javna preduzeća pred stečajem, a oni sami sebe lažu.
cuj tuzilastvo ks prijavljuje tuzioca kt usk-a, ovi u usk-a podobrano nesposobni, ili korumprirani prije.daleko je ovo od onih 95% postenih sto vstv navodi, pola takvih je u pravosudju usk-a
"KLIX"ZBOG ČEGA BRIŠETE KOMENTARE! OVO JE DEMOKRATIJA.SVAKO IMA PRAVO DA IZNESE SVOJE MIŠLJENJE MA KAKAVO BILO,ILI MOŽDA I VI PODRŽAVATE KRIMINAL?
Kapuljača na glavi znači...mazija.
kadija te tuzi,kadija ti sudi
Svoj na svom
Treba nam organ koji će nadgledati rad tužilaštva. Ali moramo biti sigurni da i taj organ nije korumpiran, pa će nam trebat neko da nadgleda i taj organ. I tako dalje.
Zasto klix admini uporno brisu komentare koje napisem kao kontru protiv srba koji isto rade? provociraju i spominju na genocid a kada uzvratis istim komentarom obrisu.
Svi smo mi nevini jel de.
Kako ovog super ološa U LISICAMA ne privode specijlaci do zuba naoružani a radio u organizovanoj kriminalnoij grupi ???
Ne krij se ološu, tu si do juče ulazio s osmijehom
sad ce ga kolega gonit!
Ne kontam sto neko ima lisice na rukama a neko nema
@korisnik12 ja nisam vidio da se Lipovaca recimo opirao hapsenju a specijalci su mu razvaljivali vrata ili mnogi drugi koji su isli sa lisicama na rukama.