Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao, pa kako ce Lajla Torlak ?? ona je navikla svaku vecer casu vina, francuskog i masazu stopala...
-coca-colja, Lejla torlak je navodno nevina. Zamjenica direktora Pinka Lajla Torlak završila je u pritvoru, iako izvori iz te TV kuće govore da je ona potpuno nevina. Spornih 669.000 KM potpisao je nekadašnji direktor TV Pinka Jovo Stanišić, jer te 2008. godine, kao ni danas, Torlak nije bila ovlašteno lice i nije mogla potpisivati bilo kakve finansijske transakcije. Zato se u ovoj medijskoj kući čude da Stanišić u Banjoj Luci neometano uživa u ogromnom bogatstvu, a potpuno nevina Torlak doživljava procesuiranje umjesto njega. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/142345/otkrivamo-marketinska-mafija-radila-za-sda-i-sdp#sthash.W17iYa2s.dpuf
Pa jbt ovi svi koji kradu citav zivot budu u zatvoru mjesec dana i na slobodi..Apsurdistan
"Odbrana je bila jedinstvena u ocjeni da osnovana sumnja nije potkrijepljena dokazima, da osumnjičeni znaju da se o njima godinama vodi istraga i da su, ako su htjeli, mogli do sada pobjeći, te je od Suda BiH zatražila da odredi adekvatne blaže mjere." Hahaha, smiješno! Osumnjičeni su znali da se o njima godinama vodi istraga! :))) A jučer niko nije znao zbog čega ih hapse. I godinama ih pustili da rade što su radili. E Bosno moja poharana, dobro si ti.
Gdje je Hjat i Švrakići, dje je ATV i mreža im plus, Federalna i Šabić ??? Njihovi stranački sponzori, pa agencija u vlasništvu A i Z.L.
"Tužilaštvo zatražilo mjesec dana pritvora za uhapšene u akciji "Gibraltar" " I onda će stići naredba da se istraga obustavi!
Nema od ovoga ništa, na kraju ove i njima slične puste. Postalo stvar navike ...
Volio bi obraditi ovu Lajlu Torlak, pravo mi se svidja pravi MILF
Ma i Vasvija Vidovic perfekt 3:)
ma kako si zagorio, ti bi i Izu Tankica odvalio
Odmah odredite kad ćete ih pustiti ba.
Nemojte, puno je to...
Bojim se da nase tuziteljstvo nije doraslo pritvorenima,ali vidjecemo.
omer skaljo pokro izbore