Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijest o dvojici devetnaestogodišnjaka i pokušaju ubistva, uz naglasak da su oni imali nesuglasice i prije. Stvarno da čovjek ostane zabezeknut.
Emir Kundo, drkadžija se upalio pa malo glumi kriminalca. Treba govna zatvoriti u samicu 3 mjeseca na hljebu i vodi, takvima nema bolje pameti bez drastičnih mjera.
U zatvor makar 20 godina... Ja u ratu sa 19 nisam znao sta je pistolj, a on ga po gradu nosa ko štafetu...
Problem lezi u klikerima
evo sta se prica po carsiji otac upucanog je pucao reket ocu ovog sto je pucao svjedoci pricaju da je prvo sto je uradio ovaj sto je upucan izvadio mobitel iz dzepa i uradio selfi i jos raji koja je to gledala a bilo ih je dosta rekao slikajte me skinuo je kais i stegnuo ranu e sad da li je to suplja ili ne ta verzija kruzi gradom
@kurtovizija2 druze kad si ranjen takve stvari ne mogu ti past na pamet telo je u fazi soka
@munja ovaj s fotografije je po tebi profesionalac
PRIKAŽI ODGOVORE (3)