Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Učini mi se plitička prostitucija, pa ovi krenuli i njih da hapse. Ma neka kreu, makar i id ove prostitucije. Kroz ovu će pronaći i političke droce!
maloljetna žena?
Živi u Sarajevu i nije mi jasno gdje se to dešava, koje žene se bave time. Ovi podaci ili nisu tačni ili sam ja blećak koji ne vidi. Jednostavno ne mogu da prepoznam zene koje se bave prostitucijom. U Americi i zapadnim državama evrope prostitutke je lako prepoznati.
Kurtovića za ministra ekonomije, sa par ljudi obrnuti milione nije mala stvar, ima čovjek smisla za biznis.
Kada ce te podici optuznicu protiv SDA, HDZ, SBB, SDP, SNSD i svih ostalih partija kao i ovih politicara za 20 godina Robstva, ucjene, pranja novca iz donacija, rasprodaju nase imovine i silovanja ovog jadnog naroda.
Prestani da glasaš za iste - sami će sebe uhapsiti!
Prestani da glasaš za iste - sami će sebe uhapsiti!
I meni zena opra neki dan dva'est maraka,ostale u dzepu :(
ovco jedna
ustvari magarac