Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vutra nikad nije bila gudra, al kad je nema po grada na aparatima...
Jebem drzavu i u drzavi 13 drzava.svak normalan je legalizovo marihuanu osim ove seljacko familijarne izmetbegovceve bagre.pljuc
vjerovatno onaj sto i sad kupuje heroin , logicno
Bog stvorio biljku marihuanu kazu davno miliona godina ima.. Ja se rodijo u 20om vijeku bas kad joj stavljaju zabranu za nase dobro. Toliko vijekova proslo,narod zivio sa tim iiii sad kad sam se konacno rodijo dodje ti ovako neko i kaze no no , kaka, nesmijes. :))) Adem Havu molio nebarkaj bona u jabke, pa ona barnula..
to je pogresno adem i hava nisu ćopali jabuke već maznuli allahu najbolje hedove. zato ih je šutno iz dzeneta.
trava nije droga ... mislim jest malo, al nije baš ... i ne znam što su hapsili ljude
Ko god drogu radi odmah u lance svezati