Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je on reprezentativni predstavnik bosnjackog naroda u Stocu, nek ga i hapse , kad je glup..trebao je samo glasacke kutije razbucati ako je vec bio siguran u neke prevare..kreten ! Mi smo haman brzo zaboravili njegovo bahacenje po Sarajevu, bice tu jos istraga ali mnogo ozbiljnijih.
pa normalno je da odgovara za svoja djela,dali je ovo napravio hrvat ili srbin bio bi dosada osudzen davno,ili da je neko rekao javno da se nesmije dozvoliti da musliman bude načelnik neke općine kao što ste vi govorili da se ne smije dozvoliti da načelnik srebrenice bude srbin,bio bi osudzen davno.vi postajete nenormalna nacija.
Raduje me da je bar neko podigao optužnicu za ovog kretena, ne zbog izbora u Stocu, nego zbog kriminalnog i bahatog ponašanja na poziciji ministra (ne)kulture.
strašno je kako su bošnjački političari nesposobni... kao i sve generacije do sad, od Austrije do danas, nesposobno, brinu se o svojim interesima, nemaju viziju, katastrofa
Strašno je kako su Hrvatski političari nesposobni. Trebali su pretuči predstavnike izborne komisije u Novom Travniku, Bugojnu, Jajcu, Busovaći. Sve po razbijati i eto!
@iii pobijedili ili ne, oni vrše blokadu sa viših nivoa, tako da to nije ni bitno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Muslimani sve nasiljem riješavaju i kad ih se za to tereti oni uvijek traže neko opravdanje samo da oni nisu krivi. Neka im je neko stao u kraj.
ostalo divljaštvo u krvi
Ustaska govn.arska olos izvodi sta hoce u BiH i istovremeno rusi drzavu ,fiktivnivnim firmama,financijskim piramidama,kladarama,itd itd. Ovo da ova olo.š proba izvesti u SAD-u ili Njemackoj nane bi im se drzava najeb.ala
jedini jelavič osuđen nisu trebali izvinite se ćovjeku
Logično! Vlastodršci u Stocu skontali da im glasovi mrtvih, i onih što dolaze iz Hrvatske da glasaju bez bh dokumenata, nisu dovoljni da dobiju izbore, fino isprovocirali i iscenirali napad, njihova policija napravila zapisnik po mjeri i potrebi, doktori dostavili izvještaj o "ozljedama opasnim po život", itd... Izborna kuhinja HDZ-a u punom pogonu!
Hahahahaha, istina boli HDZ-ovci, ha!? Samo vi lupajte minuse, ali istina ostaje istina!
alaj ih hapse pa halal vam vjera momci. ahahaha. samo naprijed u cuzu sa govnima!!
Kaplan se fura na Polata iz Doline vukova. :)
Kupili sapune?
Promjena zvanične politike u Woshingtonu zahtijeva promnenu igrača na terenu širom zemaljske kugle.
Ja sam AMEL CURIC rodjen 7 augusta 1980 , muzikom sam se poceo baviti 1988 , na pocetku sam volio hamroniku i sevdalinku kao i svaki bosanac. Nakon rata bio sam clan nekoliko nebitnih bendova , s kojima sam nastupao u orasju i gracanici , pobijedom u finalu na OBN zapoceo sam svoju karijeru , ostalo sami znate , ostalo je legenda ! vas AMEL CURIC ! MOJ MOTO JE , AKO MOZE SARAN MOGU I JA !
Treba li neka pomoć?
Kad ces u Jablanicu? Ima pi*aka, samo tebe hoće.
Mahmutćehajića?!?!?!? Ovo ko izgovori dobije kuran i Dorina cokoladu.
prvi put da mogu povjerovat croatima da je ovo kljuse napravilo pizdariju