Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje rezultate? mita i korupcije?
kad su ovo najbolji pitam se kakvi su to najgori rezultati
Ološ kjafirski.
Kad je parnica u slućaju Fahra u toku, ispred i okolo suda stadion podrške njegovih navijaća, a kada su se za Čovu sudovi natezali i nagonili da se predmet pokrene, pa ni tamo ni ovamo i najedanput, nejma papira, kažu ispali iz auta u vožnji, negdje od Mostara prema Sarajevu, a ima još gomila potencionalnih optuženika.
pravna drzava nema sta sve cvjeta i mirise
Ma nema, covjek bi rekao da zivimo u zaista pravno uredjenoj drzavi. A koliko ste predmeta usrali, koliko vam radi pritiska politicara i korupcije vasih ljudi nikad nije pokrenuto te i dalje kupi.prashinu?
ma najbolji ste evo vidimo
ko ne radi taj ne grijesi.........
@alijapedersda holla.......dancic...........
tesko njima ostvariti najbolje rezultate ikada kada uzimaju samo stopostotne slucajeve. i idu na najmanju kaznu mogucu gdje idu na priznanje i dogovor..........sve sto bi bilo iole komplikovano i nije stopostotna prodja i ne dizu optuznicu.........jbg tu bi se moralo nesto i raditi..........
onaj doso direkt iz idila i prizno i dobi godinu oni opljackase pola drzave i dobise mjere zabrane a onaj osjeko tri metra drva i dobi dvije godine