Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubili 20, 50 cetnika naoruzanih do zuba, ako su,Neka su PA STA!! Ti isti cetnici su ubili hiljade BiH civila, djece, zena i porusili hiljade domova. I Tito drug je po kratkom postupku, streljo i cetnike i ustase. Jeli Amerikanci i saveznici hapse teroriste ili ih masakriraju bombama a uz teroriste i hiljade neduznih i nikad nece odgovarati? Ali za nase tuzilastvo cetnici nisu bili teroristi, razumije se. To isto tuzilastvo bih ja sudio i osudio na dozivotnu robiju
Ovo je reciprocitet za odluku Ustavnog suda o Danu RS. Ono žuto smeće baca pod gusjenice sve one ljude koji su mu omogućili da on danas sjedi u Predsjedništvu dok je sam tijekom rata bio na sigurnom u trezoru Centralne banke.
Zašto li je Žuti pustio Mahmuljina niz vodu? Jeli mu to zahtijev pajtaša iz Koalicije Zla? Što god mu zatraže on samo - bujrum!
Borbu prsa u prsa svaku postujem,,ubistvo svi civila je za osudu,,kao sto sam prije govorio ne mozes jednima suditi drugim gledati kroz prste..stvari treba gledati relano kao sto mala manjina kaze da mi je brat rodzeni sudi mu,,,ako je kriv,,
jos jedna komedija tuzilastva moze da otpocne....koja glupost. danas se i ne smijes odbraniti, odmah te proglase zlocincem.
Heroj ,zmaj bosanski Sakib Mahmuljin.
ZAPIS NA DAN 09 Decembar 2015-e: Jučer gledam takozvanu televiziju b92 sa sjedištem u Beogradu. Emitovali su nekakav film koji nosi propagandu koja bi trebala da izaziva što veću netrpeljivost između Islama i Sjedinjenih Američkih Država. To je ona psihologija u stilu "naši neprijatelji treba da se što više međusobno mrze kako bi se smanjila mogućnost da se ujedine protiv nas".
@pipun Uhapšen je radi nekažnjavanja ratnih zločina. TO je jedini zločin koji je počinio ! I to po komandnoj odgovonosti.