Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce ostati tamo gdje im je mjesto,da se nece izvuci kako su se dosad izvlacili.Red je bio vise da se pohvataju.
Ovo se jos davno trebalo napraviti,ali eto doro je sto se i sada desilo.Lijanovic je pokrao pola BiH,trebalo bi duga kazna da ga ceka.
Nadam se da ih ceka duga robija, zasluzili su je
E sa'š vidjet kako je jest' tvoju salamu za doručak :D :D :D
ponio je on sa sobom dvije stangle gavrilovic cajne,zna da je njegova srannje:)....................
Ne simpatiziram ga, ali je Lijanovic jedan od rijetkih političara koji je u politiku ušao s parama, znači već je bio bogat. A ne kao ovi klošari koji su se obogatili na osnovu politike i pokrali sve. Mislim da je ovo sve politički montirano, samo ne znam kome najviđe smeta...HDZ-u ili SDA...ko ce mu ga znat
PA ZAR JUTROS NISTE OBJAVILI DA SU IH PUSTILI?
ovo je "hilarious" sto bi rekle svabe, prvo pustis osumnjicenog iz cuze pa mu onda odredjes pritvor. bem ti zivot, drzavu, pravosudje itd
lija je to, ona se uvijek izvuče kada je u škripcu.
Svaku akciju koja otkriva kriminalne radnje a narocitu u ovako velikim iznosima mogu pomoci u pravom razvoju ove drzave
Samo da ih ne oslobode kao Brankovica, Bicakcica i ostalu bagru.
I Čardžića treba uhapsiti!
Ko je tuzilac koji vodi slucaj?
E nek ste mu onog brata tupana pustili na slobodu, da vodi kampanju na "politicki montiranom procesu", na "napadu na domacu proizvodnju". Jadni mi sto cemo biti pocastvovani da to slusamo.
Bilale evo jarana nece ti biti dosadno ahahaha..
Ne brinem se ja za njih.
30 dana žeganja
dozivotni zatvor ovakvog bagri, napravili su vise stete od poplava!
Samo da se opet ne izvuku kao prije par godina