Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM ! TUžilaštvo treba da pozove Milorada Dodika kao svjedoka ! 1. Da mu razbije strah od dolaska u Sarajevo 2. Da Mile pomogne okrivljenim da ovo nije genocid, jer ubijati bošnjačku djecu nije po njemu grijeh nego patriotizam.
Jos jedan primjer srpskog junastva.. Ubiti 11 djece... koji smo mi ljudski izrod, fuj!
Bijednici, jako su hrabri kada su mogli ubijati CIVILE!!!!
ZATVORE U BOSNI NAPRAVITI MALO U HOTELSKOM STILU .SAMNJITI BROJ ZATVORENIKA UVESTI SMRTNU KAZNU BICE BOLJE ONIMA KOJI NISU UBIJALI NEDUZNE CIVILE SVIJEDNO NA KOJOJ STRANI.
MRZIM MUDJAHEDINE ALI ONI SU KLALI SAMO OVE STO SU UBIJALI ZENE I NEDUZNU DIJECU, MUDZAHEDINI SU ISTO CETNICI SAMO NA DRUGOJ STRANI.NEODOBRAVAM NI TO STO SU RADILI ALI NEKA SU .SVE ISTA STOKA.
SMRTNA KAZNA ZA SVIJU.RIJESAVAJTE TO BRZE I PO KRATKOM POSTUPKU.SKUPLJANJE DOKAZA JE PREDUGO TRAJALO TO JE PRESKUPO ZATO OVAKVE SLUCAJEVE TREBA RADITI PO NOCI I TIHO.TO JE NAJEFTINIJE BEZ SUDA I VISOKIH SUDSKIH TROSKOVA KAO STO JE RADJENO SA NACISTIMA IZ NJEMACKE A OVE GNJIDE OD STOKE DA IMAJU IMALO OBRAZA KAO STO NEMAJU TREBA DA UZMU TO ORUZIJE STO SU DOBRO SAKRILI POSLIJE RATA TREBAJU SE SAMI POUBIJATI ALI OVI STO SU UBIJALI NEDUZNU DIJECU IZENE NEMAJU MUDA ZA TAKO NESTO.STOKA.
Sta bi sa Dodikom, ima li kakvih informacija?
Akcija Ronhill...? 👑
Tako je, bravo...... imenom i prezimenom da se objavljuju podaci zločinaca, a ne tamo neki inicijali!
Odmah povješati. Kao i svakog drugog ko je ikad pucao na dijete
oduvijek sam se pitao kako je firma zaklopaca komerc na dobrinji mogla dobiti tako seljacko ime, mislio sam da je prezime gazde al evo i ta misterija je sada rijesena
Gdje je ono djubre i olos i otpad ljudski sto krene citirati knjizevno stvaralastvo dobrice cosica napisano kao ubistvo jednog srpskog djecaka. Mamu mu natakarim knjizevno stvaralacki...
Ljudi stvarali Republiku Srpsku i sada ih Bakirov sud optužuje samo zato što su Srbi