Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad prestaje ovaj vic :P
...de, bolan, uozbilji ove amatere :)))
Gorane brate nista ne brini ja, moja SDP i Dodik cemo da obustavimo sve istrage protiv naseg brata Gorana, jer on upravo radi onako kako mi zelimo odnosno protiv Bosnjaka,, Zato brate Gorane ne brini mi cemo se pobrinuti da se sve obustavi u najgorem slucaju ovaj slucaj ce se prebaciti u drzavu Republiku Srpsku (koju mi iz SDP priznajemo kao drzavu) kao "slucaj Dodik", ili ce se papiri zagubiti kao o mom slucaju REKET, svi smo uz tebe Gorane brate, nista ne brini... Slucajni Prolaznik Zlaja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvalim te boze pocelo je, nadam se da je ovo pocetak reforme policije onda tuzilastva pa i drzave
......reforma policija.......ista priča nakon svakih izbora....e sada dovodimo prave profesionalce, ovo do sada je bilo bez veze..........onda nova vlast imenuje svoje......i tako naši policijoti rade kao da su u nekakvom mandatu....četiri godine pa izbori..............
...sta je ba pocelo policajka iz zenice mlatila dijete ko vola u kupusu I SAD JE UREDNO ZAPOSLENA I PONOSNI DRZAVNI SLUZBENIK GRANICNI POLICAJAC krao u prodavnici, uhvacen i sad uredno vracen na posao KAO PONOSNI DRZAVNI SLUZBENIK ...sve ti je mazanje ociju...oni jedan drugog samo optuze, oslobode i zature papire po laticama a posle ih uredno spale...nema zakona za njih! sve je ovo šarlatanstvo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tuzilastvo bejha moze podudlati cundaru zubcu
SIPA ? Koja sipa? To je dodikova komuna, ovaj kriminalac Zubac jebio prvi covjek Trebinjske policije u vrijeme kad je taj grad bio br.1 po kradji auta na balkanu, eto koliko je sposoban? Vladika grigorije ovaj ćelo i dodik milione djele. A sipa hapsi Živka Budimira, a ovaj kriminalac šeta sa popovima po Trebinju, i sastaje se u Clubu Havana, u koji izlaze iz eparhije popovi, a drži je tip Ilija Gnjato vas bosančeros Sarajlija inače uposlenik DGS-a kao i ovaj Zubac, a iza kradje kola stoje Zubcevi sestrici inače. Dodik mu je naredio da ne podrzi proteste, SIPU ukinut pod hitno
Jel treba samo reci konacno. No mislim da je pusta prica sve ovo. Predizborno dizanje paznje i halabuke na svim frontama.
Jebem nasu vlast kad ovog zlocinca stavlja da nam bude vlast u BiH.
Samo oštro i u kost!
Da je samo Zubac taj koji ne obavlja posao savjesno bila bi pjesma. Dug je spisak nesavjesnih koji su ispred ovog ,,policajca " i mnogo su odgovorniji i bitniji za drzavu.
how daaaaaaare you ? ovakvog čovjeka optužiti, a poštenju mu uklesano u lice.
izgleda da je u nasoj dragoj domovini sve sami trulez, a prosto ne mogu da vjerujem, sigurno je stao nekom sto vedri i oblaci pa hoce da ga srede, a kako je on na celu sipa radi svoj posao i to dobro, smeta nekome sto posto
A.C.A.B !!
U ovoj drzavi ce svi najebat osim Covica Dosika Izetbegovica Zlatka Pa sto. njih niko ne pita sta su ?gdje su ? Kolko su? Imal njihove odgovornosti ?
Podrška Goranu Zubcu !!!!
U Zenicu kada podje on....
On i Radoncic http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/radoncic-sipa-je-postala-bosanski-fbi
Hvala Bogu, napokon
Niko da se zapita sto su ljudi bili na ulicama.Traze krivce u satro nesavjesnoj reakciji ( kako se nije polomila kicma ljudima "sejdo quickly ").Ova njuska je korumpirana,zla vjerovatno kao i svi iz istog miljea ali stavljati mu odgovornost zbog protesta.......... Radije procesuirajte nesavjesnu rekaciju na poplave.