Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono sto se desilo u tuzli je odraz politike posljednjih 20 godina
Ovo je dokaz kako se zloupotrebljavaju institucije BiH, jer ovo tzv:" tuzilastbo BiH" je ustvari skupina koja ispunjava zelje SDP-u i SBB.u, i zato trebaju ono BiH da izbrisu iz svog naziva, jer ovo sigurno nije Tuzilastvo BiH, ovo su spekulanti i podvodljivi stranacki kadrovi, a nista ne bi cudilo da iza ovog ubistva stoje upravo te dvije stranke SDP i SBB Koje ne biraju sredstva da ostvare svoje mracne ciljeve.
Ah, javio se i moralista iz SDA, i po običaju palamudi! Budimira može braniti samo neprijatelj ove države i bezkarakterna osoba! MA NIJE MALJ SKUP DA JE MILJA!
Ah, javio se i moralista iz SDA, i po običaju palamudi! Budimira može braniti samo neprijatelj ove države i bezkarakterna osoba! MA NIJE MALJ SKUP DA JE MILJA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja tuzilastva i govana...pored sto ne znaju radit nista ne znaju ni cestitu izjavu dat...eto ispade sad da nije budimira bio bi raj na zemlji...a stotine i stotine istih pomilovano prije njega...
Divno dosli na red i oni a Budimir nije jos ni procesuiran..
Vidi ti antibosanaca sto bale po portalu i zanemaruju cinjenice, kao prvo sdp je predlozila gosp. Budimira za Predsjednika, a sta sad balite i pjenite na SDA, pa nije ga SDA tu postavila, a pogledajte korisnicka imena k8st8, h8er, zar ne lice, i zar ne podsjecaju na sdp-sbb prevarante i licemjere,
J....t ce vama Fahro i Zlaja m..u SDA ovsku uskoro. Sto su kriminalci hodali po BiH po nalozima SDA stranke, hodali su...
Kakav Fahro?Gdje je on bio u kojoj stranci, dok nije osnovo vlastitu stranku?Kako je došao do para? Odakle mu pare za Dnevni Avaz?
@ sead Fahru je pogurala SDA dok se jos Dnevni Avaz zvao Bosnjacki Avaz, ali nisu ni sanjali da ce im on biti protivnik broj 1 u realizaciji njihovog kriminala. A ja tebe pitam ko je bio Sulejman Tihic, Bakir Izetbegovic, Amir Zukic, Osmanovic, Sarajlic itd itd prije rata ??? Zlaja je bio gospodin covjek i predavao na univerzitetima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo sta se desi kad se kriminalac pomiluje,evo sta se desi kad SDA plati da se Budimir pusti,evo sta se desi kad gradjani Bosne i Hercegovine sute i ne rastjeraju ove kriminalce jedno zauvijek.
Po prilično si glup da komentarišeš
Po prilično si glup da komentarišeš
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Budimir je trebao da ostane u zatvoru,nervira me sto se kod nas sve kupuje,pa su tako i SDA mafijasi platili sudije da puste ovog kriminalca kakvi su i oni sami.
Ma bravo Mudimire, m.a.m.i.c.u ti mafijašku!!!
Evo sta ce nam od drzave napraviti SDA i Budimir, divlji zapad, kome to treba ?
pa budimir je pomilovao na PRIJEDLOG ZORANA MIKULICA clana SDPa
E svasta! I to nam Predsjednik kojeg mnogi podrzavaju? Pa narod je fkt poludio!
Budimira može samo budala i njegova mati podržavati! CRNOKOŠULJAŠ!
@ super cevap zaboravio si da Mudimira podrzava SDA jer je pustio vecinu kriminalaca preko njihovih naloga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oleg Čavka=Dijana Kajmaković=Fahrudin Radončić = SDP(Zlaja) Nije da branim Živka ali on je obični šibicar kakvi su ovi.
Pa onda hvala SDP-u što je imao daMu da razotkrije ovaj slučaj! Jel' tako? Pa jasno da jeste!!! Al' Budimir i svi oni su male mace za Bakira i njegove kriminalne radnje, još se treba naći neko da njemu u kraj stane!