Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....hahaha, suda i smijeha.......žali bože troškova koji će nastupiti po sudovanju........a možda ga i oslobode, pa mu i odštetu plate....
Treba kazniti one koji su optužili a nisu dokaze pružili sudu da odradi posao, šta pjeniš beze?
@buhtla ...treba kazniti one koji već dvadeset godine ne rade ništa nego sakrivaju dokaze protiv pripadnika armije bih optuženih za zločine...........a ne pjenim se jer je to postalo pod normalno.....
Pa dokažite više od šamaranja čovjeku kad ste mangupi, najlakše je optužiti! Ako je Šešelj oslobođen, Nihadu Nobelovu za mir dodijeliti!!!
......zapovjednik odreda zulfikar.......a šta više reći, nego pozdrav iz srednje bosne...........vidjet ćemo se .......
nema se šta reći, treba dokazivati i osuđivati, a ne očekivati osude bez dokaza.Realno kao zamjenik komandanta i nije mogao više dobiti po komandnoj liniji , obzirom da mu nisu dokazali lično učešće u ubistvima.Sve ostalo su špekulacije i mlaćenje prazne slame!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Previše je dobio poredeći sa Šešeljem
.....a premalo u odnosu na zločine koje su on i njegova jedinica napravili.....
@Conte 03 a za Ahmićke i heroje hrvatske u Stupnom dolu ni riječi, i treba biti oslobođen kad nije kriv i kad nemate dokaza!